Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Optima Servicelle helposti hallittava tallennusympäristö

ReferenssiMatkapuhelinten huolto- ja elinkaaripalveluihin keskittyvä Optima Service tarvitsi nykyaikaisen tallennusjärjestelmän useita vuosia käytössä olleen vanhentuvan laitteiston tilalle. Erittäin nopeasti kehittyvien tuotteiden parissa toimivan yrityksen uudeksi levyjärjestelmäksi valittiin useiden eri vaihtoehtojen joukosta HP 3PAR StoreServ 7200. Accountor ICT:n ammattilaiset tarjosivat osaamista uudistuksen kartoitukseen, suunnitteluun ja toteutukseen. Erityistä huomiota kiinnitettiin hallinnan ja ylläpidon vaivattomuuteen sekä aitoon skaalautuvuuteen.

Optima Service korjaa takuuhuoltoina kaikkien suurimpien matkapuhelinvalmistajien puhelimia ja tekee tiivistä yhteistyötä teleoperaattoreiden kanssa. Huoltopyyntöjen määrä kasvaa, ja noin 70 henkilöä työllistävän yrityksen vuosiliikevaihto on noin 20 miljoonaa euroa.

Monipuolisia ominaisuuksia


Optima Servicen konesali uudistuu kahdella HP ProLiant DL360 -räkkipalvelimella, HP 3PAR StoreServ 7200 -levyjärjestelmällä sekä 8-porttisella SAN-kytkimellä. Virtualisointialustana hyödynnetään Microsoftin ratkaisuja ja palvelinkäyttöjärjestelmänä on Microsoft Windows Server 2012.

"Kartoitimme perusteellisesti markkinoilla tarjolla olevia tallennusratkaisuja, ja päädyimme HP:n teknologiaan. Meillä on hyviä kokemuksia HP:n palvelimista, jotka ovat helppokäyttöisiä verrattuna muiden valmistajien laitteisiin", sanoo Vahvelainen.

Tallennusympäristöön voidaan toteuttaa joustavasti ja automatisoidusti myös datan priorisointia sen käytön kriittisyyden mukaan.

"Saatamme hankkia järjestelmään myös nopeita SSD-levykerroksia, joita voisimme käyttää korkeaa käytettävyyttä vaativien sovellusten tallennukseen", painottaa Vahvelainen.

Kriittisinä järjestelminä Vahvelainen nostaa esille asiakasrajapinnassa olevat sovellukset, kuten toiminnanohjausjärjestelmän, joihin myös jälleenmyyjillä on etäkirjauksen kautta pääsy.

"Uuden järjestelmän myötä Optima Service saa nostettua kustannustehokkaasti kriittisten järjestelmien käytettävyyden uudelle tasolle. Heille avautuu aivan uudenlainen mahdollisuus ydinjärjestelmien ylläpitoon ja kehittämiseen", sanoo Accountor ICT:n myynti- ja markkinointipäällikkö Jari Meri.

Virtualisointiaste nousee selvästi


Optima Servicen omassa konesalissa on tällä hetkellä 15 palvelinta, ja virtualisointiaste nousee uudistuksen myötä 50 prosentista noin 80 prosenttiin

"Virtualisointiasteen lisääminen helpottaa ympäristön hallintaa ja sen pitäisi olla huomattavasti yksinkertaisempaa kuin aiemmin. Odotan myös päivittämisten helpottuvan merkittävästi", painottaa Vahvelainen.

"Suoria säästöjä kertyy vanhan järjestelmän ylläpitoon liittyvien sopimusten päättyessä. Energiatehokkuus paranee lämmöntuoton ja tehotarpeen pienentyessä." Vahvelainen nostaa esille merkittävänä mahdollisuutena levyalueen jakamisen eri koneille.

"HP:n teknologialla saman levyalueen pystyy jakamaan myös eri koneille, jolloin varmistuslevyjä saadaan palveluntarjoajan konesaliin. Otamme etävarmistuksen myöhemmin käyttöön, jolloin pystymme käyttämään tärkeimpiä palveluita ulkopuolisesta konesalista mahdollisissa katastrofitilanteissa. Olen tehnyt yhteistyötä Accountor ICT:n asiantuntijoiden kanssa jo vuosien ajan, ja arvostan heidän ihmisläheistä tapaa tarjota palvelua. Vaikka olemme suhteellisen pieni yritys, saamme apua aina kun sitä pyydämme. Palvelun laatu ja osaaminen ovat hyvällä tasolla", korostaa Vahvelainen.

Hyödyt tulevat jatkuvuuden varmistamisesta ja hallittavuudesta


"HP:n palvelin- ja tallennuslaitteisto on laadultaan sekä toimintavarmuudeltaan niin korkealuokkaista, ettei sitä tule enää edes ajatelleeksi. Järjestelmä on helposti laajennettavissa, ja näemme sen pitkän tähtäimen investointina", Vahvelainen toteaa lopuksi.


Suosittelija:

”HP:n teknologialla saman levyalueen pystyy jakamaan myös eri koneille, jolloin varmistuslevyjä saadaan palveluntarjoajan konesaliin. Otamme etävarmistuksen myöhemmin käyttöön, jolloin pystymme käyttämään tärkeimpiä palveluita ulkopuolisesta konesalista mahdollisissa katastrofitilanteissa. Olen tehnyt yhteistyötä Accountor ICT:n asiantuntijoiden kanssa jo vuosien ajan, ja arvostan heidän ihmisläheistä tapaa tarjota palvelua. Vaikka olemme suhteellisen pieni yritys, saamme apua aina kun sitä pyydämme. Palvelun laatu ja osaaminen ovat hyvällä tasolla”, korostaa Vahvelainen.

Misa Vahvelainen, Development Director, Optima Service Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Advania Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Optima Service Oy
Ajankohta: 2017 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jari Meri, myynti- ja markkinointijohtaja, Accountor ICT

Lisätietoja

Yritysprofiili Advania Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Integraatiot
It-infrapalvelut
Konesalipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoturva

Toimialakokemus

IT
Telekommunikaatio

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Laitteet
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

HP
SSD
Työasemavirtualisointi
3D suunnittelun virtualisointi
Hewlett Packard
palvelinlaitteisto
tallennuslaitteisto

Siirry yrityksen profiiliin Advania Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Advania Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Advania Finland - Muita referenssejä

Advania Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia