Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Oppilastietojen automaattinen synkronointi tukee Pohjois-Haagan yhteiskoulun arkea

ReferenssiNoin kaksi vuotta sitten Pohjois-Haagan yhteiskoulussa eli PHYK:issä oltiin tilanteessa, jossa yksityisen sopimuskoulun oppilashallintaohjelmistot piti uudistaa nopealla aikataululla. Koulu etsi sopivaa toteuttajaa, ja yhteistyökumppaniksi valikoitui Enter osaamisensa perusteella. Kouluun toteutettiin Ruutuvihko-sovellus synkronoimaan oppilastietoa automaattisesti. Ruutuvihon avulla saadaan vaivattomasti tehtyä käyttäjätunnukset pilvipalveluihin sekä Primuksessa määritellyt ryhmät Microsoft Teamsiin ja Google Classroomiin.

PHYK on yläasteesta ja lukiosta koostuva noin 850 oppilaan koulukokonaisuus, joka on perustettu vuonna 1956. Yläkoulussa on yleislinjan lisäksi liikunta- ja matematiikkapainotteiset opintolinjat. Yleislukion lisäksi PHYK:in lukio on valtakunnallinen urheilulukio, jossa kilpaurheilijat ja liikunnan harrastajat voivat suorittaa lukio-opintoja ja keskittyä samalla kehittymään omassa lajissaan.

– Vaikka PHYK toimiikin itsenäisenä oppilaitoksena, teemme tiivistä yhteistyötä esimerkiksi Helsingin kaupungin opetustoimen kanssa. Yksityisenä kouluna meillä on kuitenkin koulun sisällä hoidettavat taloushallinto, oppilashallinto ja oppilashuolto sekä muut toiminnot, mikä asettaa tiukat vaatimukset järjestelmien luotettavuuden ja käytettävyyden suhteen. Käyttäjillä tulee olla oikeat roolit ja käyttöoikeudet, jotta arjen kaikki toiminnot sujuvat ongelmitta, kertoo Pohjois-Haagan yhteiskoulun Sami Auersalmi.

Kaikki tarvittava omilla käyttäjätunnuksilla

Auersalmen mukaan tarve uudelle oppilashallintojärjestelmän käyttäjäautomaatiolle oli selkeä.

– Aiemmat järjestelmämme ovat olleet vaihtelevasti erilaisista osioista koottuja yhdistelmiä, joissa on ollut eräänlaista kotikutoisuutta. Nyt, kun kaikki on standardoitua ja selkeää, on järjestelmän käyttö helppoa. Käyttäjien näkökulmasta kaikki sujuu vaivattomasti. Omilla tunnuksillaan kirjautuen opiskelijat saavat käyttöönsä tarvittavat työskentelyalustat ja opettajat voivat keskittyä omaan työhönsä, hän kiittelee.

PHYK:issä on oltu erittäin tyytyväisiä järjestelmän toimivuuteen sekä yhteistyöhön Enterin kanssa.

– Itse suosittelen vahvasti Enteriä yhteistyökumppaniksi kaikille kouluille ja oppilaitoksille toteuttamaan oppilashallintajärjestelmiin liitettyjen automaatioiden uudistusta. Enterin kanssa asiat hoituivat nopeasti ja vaivattomasti. Järjestelmä toimii moitteettomasti ja tarvittaessa saamme aina nopeaa palvelua Enteriltä, Auersalmi arvioi.

Ketterä siirtymä etäopiskeluun

Keväällä koronaviruksen aiheuttama etäopetusjakso nosti kaikkien koulujen vaatimuksia opetusjärjestelmistä ja niiden etäkäyttömahdollisuuksista.

– Etäopetus ei aiheuttanut koulussamme suuria vaikeuksia, sillä Ruutuvihko-automaation ansiosta oppilashallinta ja opetuksessa käytettävät sovellukset toimivat hyvin, ja kaikilla oli jo kertynyt kokemusta omien käyttäjätunnustensa hyödyntämiseen opiskelussa ja opetustyössä, Auersalmi pohtii.

– Enterin parhaat puolet ovat ehdottomasti heidän asiantuntemuksensa sekä ymmärrys oppilashallintajärjestelmistä. Kaikki on sujunut meidän kannaltamme vaivattomasti Enterin luotsatessa meitä eteenpäin, hän lisää.

Suosittelija:

Sami Auersalmi

Pinterest
Referenssin infoboxi
Enter SystemSolutions Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Pohjois-Haagan yhteiskoulu
Ajankohta: 2018 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
jarkko.lehti@enter.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Enter SystemSolutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Käyttäjähallinta

Toimialakokemus

Koulutusala

Teknologia

Microsoft
Windows

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

Ruutuvihko
Google Classroom
Microsoft Teams

Siirry yrityksen profiiliin Enter SystemSolutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Enter SystemSolutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Enter SystemSolutions - Muita referenssejä

Enter SystemSolutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia