Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Opetusmateriaalin sertifiointiratkaisu Kokoa Agencylle

ReferenssiEspeo Software on toteuttanut Kokoa Agencylle sovellusympäristön, jonka avulla voidaan arvioida ja sertifioida digitaalisia sekä analogisia opetusmateriaaleja. Espeon tiimi jatkaa sovelluksen ylläpitoa sekä kehitystä eteenpäin.

Haaste: Markkinat perinteisille ja digitaalisille koulutusratkaisuille kasvavat valtavaa vauhtia. Tarjolla on runsaasti erilaisia tuotteita, joiden pedagoginen hyöty on vaihtelevaa. Tämän vuoksi EdTech-tuotteiden laadun varmistamisesta on tullut entistä tärkeämpää. Kokoa Agency halusi kehittää ratkaisun, jolla kaikki koulutusalan sidosryhmät voivat vakuuttua siitä, että heidän hankkimansa koulutusratkaisut ovat sertifioituja ja korkealaatuisia.

Ratkaisu: Espeo Software auttoi Kokoa Agencya kehittämään web-pohjaisen arviointityökalun, joka mahdollistaa opetusratkaisuiden laajan tieteellisen arvioinnin.

Työkalu arvioi sekä digitaalisia että analogisia opetustuotteita, mukaanlukien erilaiset opetussovellukset. Osana työkalua on 50 - 60 kysymyksen sarja, joka kehitettiin yhteistyössä yliopistoissa työskentelevien tutkijoiden kanssa.

Projektissa oli mukana Espeo Softwarelta 4 ohjelmistokehittäjää. Toteutimme sekä käyttöliittymän että taustajärjestelmän. Espeo on mukana myös kehittämässä Kokoa Agencyn verkkosivua, josta löytyy mm. katalogi sertifioiduista tuotteista.

Ratkaisuun voi tutustua tarkemmin osoitteessa https://kokoa.io/

Suosittelija:

“Espeo Software ylitti laadulliset oletukset. Espeon tiimi toimitti korkeatasoisen ja bugittoman ratkaisun, josta on saatu paljon positiivista palautetta. Tiimi on hyvin joustava ja helppo tavoittaa, mikä mahdollistaa aikataulussa pysymisen, vaikka tuotteeseen halutaan tehdä muutoksia nopealla aikataululla. Perustuen kokemukseemme Espeon Softwaren kanssa, voimme suositella Espeota projektin kokoluokasta riippumatta.”

Toni Mustonen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Espeo Software Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Kokoa Agency
Ajankohta: 2017 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Espeo Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

IT
Koulutusala

Teknologia

Google
Symfony
PHP
Drupal

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

Docker
PostgreSQL

Siirry yrityksen profiiliin Espeo Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Espeo Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Espeo Software - Muita referenssejä

Espeo Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia