Opetusmateriaalin sertifiointiratkaisu Kokoa Agencylle

Espeo Software on toteuttanut Kokoa Agencylle sovellusympäristön, jonka avulla voidaan arvioida ja sertifioida digitaalisia sekä analogisia opetusmateriaaleja. Espeon tiimi jatkaa sovelluksen ylläpitoa sekä kehitystä eteenpäin.

Haaste: Markkinat perinteisille ja digitaalisille koulutusratkaisuille kasvavat valtavaa vauhtia. Tarjolla on runsaasti erilaisia tuotteita, joiden pedagoginen hyöty on vaihtelevaa. Tämän vuoksi EdTech-tuotteiden laadun varmistamisesta on tullut entistä tärkeämpää. Kokoa Agency halusi kehittää ratkaisun, jolla kaikki koulutusalan sidosryhmät voivat vakuuttua siitä, että heidän hankkimansa koulutusratkaisut ovat sertifioituja ja korkealaatuisia.

Ratkaisu: Espeo Software auttoi Kokoa Agencya kehittämään web-pohjaisen arviointityökalun, joka mahdollistaa opetusratkaisuiden laajan tieteellisen arvioinnin.

Työkalu arvioi sekä digitaalisia että analogisia opetustuotteita, mukaanlukien erilaiset opetussovellukset. Osana työkalua on 50 - 60 kysymyksen sarja, joka kehitettiin yhteistyössä yliopistoissa työskentelevien tutkijoiden kanssa.

Projektissa oli mukana Espeo Softwarelta 4 ohjelmistokehittäjää. Toteutimme sekä käyttöliittymän että taustajärjestelmän. Espeo on mukana myös kehittämässä Kokoa Agencyn verkkosivua, josta löytyy mm. katalogi sertifioiduista tuotteista.

Ratkaisuun voi tutustua tarkemmin osoitteessa https://kokoa.io/

Suosittelija:

“Espeo Software ylitti laadulliset oletukset. Espeon tiimi toimitti korkeatasoisen ja bugittoman ratkaisun, josta on saatu paljon positiivista palautetta. Tiimi on hyvin joustava ja helppo tavoittaa, mikä mahdollistaa aikataulussa pysymisen, vaikka tuotteeseen halutaan tehdä muutoksia nopealla aikataululla. Perustuen kokemukseemme Espeon Softwaren kanssa, voimme suositella Espeota projektin kokoluokasta riippumatta.”

Toni Mustonen

Referenssi Opetusmateriaalin sertifiointiratkaisu Kokoa Agencylle
Tilaaja: Kokoa Agency
Ajankohta:2017 -
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Tuotekehitys ja suunnittelu
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Webkehitys
Google
Symfony
PHP
Drupal
IT
Koulutusala
Toteutustyö
Docker PostgreSQL
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Asiakaskokemukset paljastivat Suomen parhaat ohjelmistotalot asiakkaille
Kymmenen verkkosovellusta kolmessa vuodessa - Altia ja Wunder löysivät ketterän kehityksen kulmakivet
Verkkokaupan perustaminen - Jatkuva kehittäminen on avain verkkokaupan kasvuun ja kannattavuuteen