Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry

ReferenssiOpetusalan Ammattijärjestö OAJ ry kilpailutti viestintäratkaisunsa BidGate-palvelun avulla. Kilpailutettu ratkaisu sisälsi ulkoistetun vaihteenhoidon, matkapuhelin- ja numerointipalvelut sekä Contact center ratkaisun. Lisäksi kokonaisratkaisuun integroitiin Microsoft Lync.

Kiinteistöpäällikkö Asko Lampsijärvi oli tyytyväinen saamaansa palveluun sekä kilpailutuksen lopputulokseen: "Lähetimme BidGatelle kuukauden laskut puhelinliikenteestämme ja saimme erittäin perusteellisen analyysin nykytilanteestamme. BidGaten asiantuntija esitteli analyysin ja teki ehdotukset tarjouspyynnölle lisättävistä kilpailutettavista palveluista ja ratkaisuista.

Kävimme yhdessä läpi OAJ:n erityistarpeet tarjouspyyntöä varten esim. integraatiot jäsenrekisteriin, Outlookiin, Lynciin jne. Lisäksi vaihteenhoitopalvelun osalta tarjouspyynnössä huomioitiin kaikki oleelliset ominaisuudet kuten esim. läsnäolotietojen näkyvyys ulkoisessa vaihteessa. Valitsimme kilpailutukseen mukaan kutsuttavat toimijat ja tarjouspyynnöt julkaistiin sähköisesti BidGate-palvelun avulla. Tarjoukset saatuamme BidGate esitteli ammattimaisesti tarjousvertailun projektiryhmällemme.

Tarjousten vertailu on hankalaa, vaikka yrittäisikin saada tarjoukset yhteismitallisiksi ja samalle viivalle. BidGaten avustuksella saimme nopeasti ja vaivattomasti tarkan tarjousvertailun tarjottujen palveluiden ominaisuuksista ja hinnoitteluista. Tarjousvertailun perusteella olemme aloittaneet kahden toimijan kanssa tarkemmat neuvottelut."

Yritysesittely:

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka hoitaa opetusalan edunvalvontaa aina varhaiskasvatuksesta aikuiskoulutukseen. OAJ on Suomen kuudenneksi suurin ammattijärjestö ja korkeasti koulutettujen työmarkkinakeskusjärjestö Akavan sekä Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKOn suurin jäsenliitto. OAJ:n jäsenmäärä on noin 120 000 ja työssäkäyvistä opettajista yli 95 % on OAJ:n jäseniä.

www.oaj.fi

Suosittelija:

"Puhelinjärjestelmien kilpailutus ilman alan asiantuntemusta, on todella haastavaa ja vaikeaa."

Asko Lampsijärvi, OAJ

Pinterest
Referenssin infoboxi
BidGate logo

Tiedot

Tilaaja: Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry
Ajankohta: 2015
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Leo Siira

Lisätietoja

Yritysprofiili BidGate kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Auditointi
Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Julkishallinto
Telekommunikaatio

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

Kilpailutus
tarjouspyynnöt

Siirry yrityksen profiiliin BidGate kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

BidGate - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

BidGate - Muita referenssejä

BidGate - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia