Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Onrego osaksi Names Alliance IT-alan huippuosaajien verkostoa

BloggausOnrego osaksi Names Alliance IT-alan huippuosaajien verkostoa

Onrego on liittynyt mukaan Names Allianceen – IT-alan huippuosaajien verkostoon. Onregon liittymisen myötä Namesiin tulee roimasti lisää osaamista ja huipputekijöitä mm. Office365-, Azure- ja Microsoft365-kokonaisuuksien toimittamiseen. Molemmat pystyvät yhteistyön avulla laajentamaan toimintaansa uusille aluille.

Names Alliance yhdistää osaamista

Names Alliance yhdistää jäsenorganisaatioidensa osaamisen, jolloin asiakas saa yhdestä paikasta kaiken konsultoinnista kokonaisratkaisuihin, ympäristön hoitoon ja 24/7 palveluihin. Namesin kautta yhteistyössä ketterät edelläkävijätoimijat yhdessä pystyvät toteuttamaan tarjouspyyntöjä, joihin on muuten hankala löytää isoltakin yksittäiseltä toimijalta ratkaisuja.

- Onregolla on pilveistäminen ja organisaatioiden IT-infra hyvin hallussa, kertoo Onregon toimitusjohtaja Jarno Mäki. – Namesin kautta pystymme toimittamaan paremmin omien asiakkaidemme pilvi-infrastruktuurikokonaisuuksiin sellaisia ratkaisuja, mitä emme ole aikaisemmin tehneet.


- Onrego tuli osaksi Namesia hyvään saumaan, avaa Janne Pohjala, Names Alliancen COO. - Infraan pohjautuva kokonaiskuva on pilvipohjaisessa toiminnassa ehdoton. Onrego lisää meidän valmiuttamme toimittaa palveluita pilvi-infraan nopeasti ja vaivattomasti.

Tavoitteena modernisointi

- Moderni pilvi-infrastruktuuri rakentuu ruudukkona, millä lailla pilviympäristöä toteutetaan, miten SaaS-palveluita lisätään ja mitä jouhevasti tuotettavia ratkaisuja liiketoiminta tarvitsee. Rakennamme ratkaisulle pohjakehikon, määritykset ja säännöt, kertoo Mäki. – Namesin kautta voimme tarjota asiakkaillemme lisäarvoa kasvattamalla erikoisasiantuntijoiden joukkoa. Ja vastaavasti omien resurssiemme erikoisosaaminen on entistä laajemmin hyödynnettävissä.

Namesilla ja Onregolla on yhteinen tavoite – organisaatioiden liiketoiminta-alustan modernisointi ja kehittäminen. – Me tiedämme, mihin tulevaisuudessa ollaan menossa. Useilla organisaatioilla kuitenkin on jo lonkeroita pilvessä, joten kokemusta jonkin verran jo on. Onrego aloittaa piakkoin julkisen pilven ammattitutkinnon toteutukset, joten saamme sitä kautta organisaatioiden omaa osaamista päivitettyä ja lisättyä uskallusta uudistamiseen, kertoo Janne.

Names Alliance uusine yhteistyökumppaneineen mahdollistaa edullisen, turvallisen ja joustavan modernisoinnin. Siirtymällä pilvi- tai hybridi-infraan organisaation ketteryys, joustavuus ja kehitys paranee, nopeutuu ja tulee tietoturvallisemmaksi. Haluamme muuttaa IT-päättäjien ajattelumallia – tänne se maailma menee. Olisiko teidänkin seuraava infranne pilvipohjainen?

Onrego Oy on nopeasti kasvava IT-konsultointiyritys pilvikehityksen huipulla: Hallitun, saavutettavan ja turvallisen julkisen pilven, pilvi-infran ja pilvialustojen ammattilainen. Onrego toteuttaa ja modernisoi teknologiaympäristöjä pilvipohjaisien infra-arkkitehtuurien avulla. Ylläpidettynä.

Names on Suomen kovimmista Microsoft IT-asiantuntijoista koostuva talli. Joukkoomme kuuluu 80% Microsoftin tuotekehityksen mielestä arvokkaimmista suomalaisista asiantuntijoista (Most Valuable Professional) ja 50% kaikkein vaativimman Certified Master tutkinnon suorittaneista. Meillä tapaat huippuosaajan ilman välikäsiä.Names Alliance on Suomen kovimmista Microsoft IT-asiantuntijoista koostuva talli. Joukkoomme kuuluu Microsoftin tuotekehityksen mielestä arvokkaimpia suomalaisista asiantuntijoita (Most Valuable Professional) ja kaikkein vaativimman Certified Master tutkinnon suorittaneita. Meillä tapaat huippuosaajan ilman välikäsiä.

Names Alliance
Janne Pohjala, COO
janne.pohjala@names.fi
+358 500 557 486Onrego Oy on nopeasti kasvava IT-konsultointiyritys pilvikehityksen huipulla: Hallitun, saavutettavan ja turvallisen julkisen pilven, pilvi-infran ja pilvialustojen ammattilainen. Onrego toteuttaa ja modernisoi teknologiaympäristöjä pilvipohjaisien infra-arkkitehtuurien avulla. Ylläpidettynä.

Onrego Oy

Juhana Raitasalo, CCO
juhana.raitasalo@onrego.fi
+358 40 759 0526

Pinterest
Names Alliance logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Names Alliance kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto
Viestintä

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS
It-infrapalvelut
Integraatiot
Arkkitehtuuri
Tietoturva

Teknologia

Microsoft
Windows

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Laitteet
Toteutustyö

Omat tagit

Onrego
Names Alliance

Siirry yrityksen profiiliin Names Alliance kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Names Alliance - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Names Alliance - Muita referenssejä

Names Alliance - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia