Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Onrego ja Amiedu kouluttavat vanhoista tekijöistä uusia pilviosaajia

Bloggaus

Amiedu ja Onrego Oy ovat sopineet yhteistyöstä, joka koskee Julkisen palvelun akatemia -koulutuksia.

Kyseessä on pilvipalveluihin räätälöity tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto, jonka avulla parannetaan ICT-alan koulutuksia ja nostetaan osaamisen tasoa digitaalisessa murroksessa.

Valmennuksen tavoitteena on tarjota kattava osaaminen ja ymmärrys pilvipalveluista. Valmennus opastaa tehokkaiden toimintamallien ja työkalujen hyödyntämiseen erityisesti pilvipalveluiden hankinnassa, käyttöönotossa ja ylläpidossa.

- Organisaatioissa on tänä päivänä liian vähän osaamista tai se on vanhentunutta. Tarvitaan suuri osaamisharppaus, jotta digitalisaation mahdollisuudet pystytään hyödyntämään ja vastaamaan liike-elämän tarpeisiin. Julkisen pilven akatemia täyttää juuri tämän tehtävän, Onregon Senior Account Executive Kenneth Haapala taustoittaa.

Akatemian ydin on ketterässä opetusmallissa. Koulutus tapahtuu pääasiallisesti etäopiskeluna omassa e-learning -toimintaympäristössä ja konkreettisina harjoituksina pilvipalvelualustalla. Vaikka koulutus kokonaisuudessaan kestääkin noin vuoden, on se silti aina ajantasainen, sillä opetusmateriaalia päivitetään jatkuvasti julkisen pilven kehityksen mukana.

- Valmennuksen vaikuttavuus näkyy ensimmäisestä päivästä lähtien muun muassa siinä, mitä kaikkea julkinen pilvi mahdollistaa. Tavoitteena on auttaa yrityksiä löytämään pilvipalvelun hyödyt ja tuottamaan kyvykkyyttä palvella liiketoimintaa.

Syksyllä 2018 käynnistynyt Julkisen pilven akatemia yhdistää ainutlaatuisella tavalla pilvipalveluosaamisen sekä tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinnon suorittamisen. Amiedu vastaa kokonaisuudessaan tutkinnon toteuttamisesta ja Onregon sertifioidut kouluttajat tuovat opiskelijoiden käyttöön huippuasiantuntijoiden ammattitaidon ja tulevaisuuden visiot. Koulutus antaa myös valmiudet suorittaa Cloud Platform & Infrastructure MCSA (MCP 70-533 ja 70-534) -sertifikaatit.

Haapalan mukaan Amiedu sopi profiililtaan ja imagoltaan erinomaisesti Onregon kumppaniksi.

- Amiedu on korkean tunnettuuden organisaatio, jolla on pätevyyttä hoitaa valmennuskokonaisuuden tutkintopuoli.

Sopimuksen myötä Amiedu puolestaan sai ammattitaitoisen koulutuskumppanin.

- Meille on suuri lisäarvo saada kumppani, joka pystyy tuottamaan tutkintoon julkisen pilven valmennusosuuden. Onregon kouluttajat työskentelevät päivittäin pilvipalvelujen parissa, joten valmennus on todella työelämälähtöistä, Amiedun palvelupäällikkö Timo Hakkarainen sanoo.

Lisätietoja:
Timo Hakkarainen, palvelupäällikkö
Amiedu
timo.hakkarainen@amiedu.fi
Puh. 050 463 0357

Kenneth Haapala, Senior Account Executive
Onrego Oy
valmennus@onrego.fi
Puh. 040 5109 109


Amiedu on Suomen johtava ammatillinen aikuiskouluttaja ja työelämän kehittäjä. Amiedu auttaa sekä työyhteisöjä että yksilöitä saavuttamaan muutospäämääränsä. Tunnemme työelämän ja tarjoamme lisäarvoa tuottavia palveluratkaisuja osaamisen ja prosessien kehittämiseen. Keskitymme asiakkaille lisäarvoa tuottavaan toimintaan. Palveluratkaisumme vaikuttavuus muodostuu pitkäjänteisen kumppanuuden, yrityksien muutoksen hallintaa tukevien räätälöityjen konsultointi-, valmennus- ja koulutusratkaisujen, kattavan tuotevalikoiman ja kilpailukykyisen hinnoittelun avulla.

Onrego on nopeasti kasvava IT-konsultointiyritys pilvikehityksen huipulla: hyvin hallitun, turvallisen ja saavutettavan, pilvipohjaista sovelluskehitystä ja DevOpsia tukevan julkisen pilven, pilvi-infran ja pilvialustojen ammattilaisia.

Pinterest
Onrego Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Onrego kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
IT
Julkishallinto
Järjestöt ja yhdistykset
Kauppa
Kiinteistöala
Koulutusala
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Media
Pankki ja vakuutus
Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia
Rakentaminen
Telekommunikaatio
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Urheilu, viihde ja virkistys
Valmistava teollisuus

Teknologia

Amazon Web Services
Azure
Google
Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus

Omat tagit

hybridipilvi
Julkinen pilvi
oppisopimus
henkilökohtainen valmennus
verkkovalmennus
Aikuiskoulutus
digitaalinen oppiminen
cloud infrastructure
cloud services
Cloud Technology

Siirry yrityksen profiiliin Onrego kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Onrego - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Onrego - Muita referenssejä

Onrego - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia