Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Onnistunutta offshore-kehitystä – Case Cloudriven

BloggausGateway Digital on tehnyt ohjelmistokehitysyhteistyötä Cloudrivenin kanssa sen perustamisesta, eli vuodesta 2012 lähtien. Tätä edelsi jo vuonna 2008 alkanut toiminta Trainers Housen kanssa.

Yhteistyötä aloiteltaessa oli Cloudrivenillä hankaluuksia löytää Suomesta osaamista kehittämään palveluita Microsoftin alustoille. Gateway ja sen offshore-kehittäjät tulivat tässä kohtaa avuksi. Alkuun Gatewayn rakentama intialainen tiimi oli suomessa on-site, mutta pikkuhiljaa kehitystyö siirtyi Gatewayn osalta Intiaan. Samat tekijät kuitenkin jatkoivat asiakkuuden parissa, millä olikin keskeinen rooli yhteistyön onnistumisessa.

Cloudrivenin Jukka Koskenkannon mukaan kaksi tärkeintä komponenttia tuotekehitysyhteistyössä ovat kumppanin joustavuus sekä vahva ammattitaito. Cloudriven hyödyntää projekteissaan ainoastaan senioritason tekijöitä. Tärkeää on myös kumppanin ja osaavien kehittäjien sitoutuminen. Saman kehittäjän pysyminen tiimissä on tärkeää, sillä muutoin yhteistyön tuottavuus kärsii. Gateway on pystynyt vastaamaan kaikkiin tarpeisiin.

Jukka Koskenkanto kertoo, että Cloudriven ja Gateway ovat löytäneet erittäin toimivan tavan offshore-kehitykseen. Gateway tukee kiinteästi Cloudrivenin ketterää kehitysmallia, joka toimii ja tuottaa tuloksia. Tässä auttaa pitkäaikainen ja sitoutunut ydintiimi.

Tällä hetkellä Gateway osallistuu Cloudrivenin kannustavien digitaalisten työympäristöjen tuotteiden kehittämiseen (Vuolas CRM – reaaliaikaisen oppimisen TrainEngage –alusta). Vuolas on rakennettu Microsoft Dynamics 365 alustan päälle ja TrainEngage puolestaan hyödyntää laajasti Azuren palveluita.

Pinterest
Gateway Digital Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Gateway Digital kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Gateway Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Gateway Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Gateway Digital - Muita referenssejä

Gateway Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia