Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Onnistuminen syntyy innostumisesta

BloggausLiiketoimintajohtaja, palvelumuotoilija Leena Ketonen

Olipa kyseessä omien työkaverien kanssa ideoiminen tai asiakkaan projektin edistäminen, onnistuminen syntyy innostumisesta. Solidabiksen liiketoimintajohtaja Leena Ketonen iloitsee siitä, että on saanut kerättyä ympärilleen porukan, jonka kanssa työnteko on antoisaa.

Minulla on valtava luottamus työkavereitani kohtaan, he ovat sopivasti idealisteja ja rohkeita kokeilijoita. Halu kehittyä omassa työssä paremmaksi on meitä kaikkia eteenpäin ajava voima, Ketonen sanoo.

Ketosen perustama palvelumuotoiluyritys Fyyri ja IT-konkari Solidabis yhdistyivät kesäkuussa saman katon alle, ja jo nyt uudet projektit ovat yhdistäneet yritysten osaajat tiimeiksi. Nyt asiakkaalle pystytään tarjoamaan sekä palvelun muotoilu että sen konkreettinen toteutus samasta talosta, ja laaja kokemus käytännön projekteista antaa suhteellisuuden tajua.

Lopputuloksena on tarkoituksenmukaisia ja huolellisia toteutuksia, joissa saadaan valmiiksi koko tuote ”juuresta latvaan”. Samalla meillä eri alojen kollegat pääsevät yhdistämään voimansa ja tuomaan uusia näkökulmia toistensa työhön, Ketonen kertoo.

Määrätietoisella työllä, hyvällä meiningillä

Ketosen oma tausta tietotekniikan diplomi-insinöörinä sopii saumattomasti hänen työympäristöönsä. Jo opiskeluaikana ihmiskeskeinen käytettävyys ja asiakkaiden ongelmanratkaisu kiinnostivat häntä enemmän kuin akateeminen ura. Toimeen tarttuvan yrittäjäperheen vesan olikin luontevaa lähteä tekemään ensin uraa konsultointiyrityksessä, ja myöhemmin 2010-luvun taitteessa perustaa oma yritys, Fyyri.

Uskon määrätietoiseen työntekoon ja sen avulla eteenpäin pääsemiseen. Se ei kuitenkaan tarkoita ilotonta puurtamista, vaan innostusta ja oivallusta, joka seuraa toimeen tarttumista, Ketonen huomauttaa.

Ketoselle tärkeää on esimiesvastuun kantaminen koko työyhteisöä hyödyttävällä tavalla. Hän onkin koonnut ympärilleen monitaustaisen tiimin jossa laaja tekninen osaaminen yhdistyy psykologiaan, taiteisiin ja erilaisten kulttuurien tuntemukseen. Ketonen haluaa pitää työilmapiirin avoimena, sillä se ruokkii luovuutta.

Yhdessä olemme enemmän kuin osiemme summa; nautin töistä, joissa voin olla samaan aikaan oppimassa ja jakamassa osaamistani. Kun saadaan oikeat ihmiset tekemään yhdessä työtä sopivan vaikean projektin kanssa, saadaan aikaan sekä hyvä lopputulos että entistä osaavampia työntekijöitä. Parhaimmillaan tekeminen vie mukanaan niin, että ajan kulumista tuskin huomaa, Ketonen kuvailee.

Ketonen tietää, että iloisessa, intohimoisessa ja eteenpäinpyrkivässä yhteisössä syntyy oivalluksia, joiden avulla luodaan ihmisten elämää helpottavia, vetoavia palveluita.

Näen itseni ongelmanratkaisijana ja fasilitaattorina – haluan auttaa ihmisiä elämään sujuvampaa arkea, Ketonen kuvailee.

Tutustu Solidabiksen palvelumuotoilutarjontaan

Pinterest
Solidabis Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Solidabis kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR
Markkinointi

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

palvelumuotoilu

Siirry yrityksen profiiliin Solidabis kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Solidabis - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Solidabis - Muita referenssejä

Solidabis - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”
H2C tuo koodausopinnot kaupunkeihin, joissa ohjelmoinnin osaajista on pulaa - töihin it-alalle on monia väyliä
Traficomin selvitys: Nousevilla ICT-teknologioilla on iso vaikutus kestävään kehitykseen

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia