Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Olotila – Sovellus IBD-potilaille oman olotilan seurantaan

ReferenssiOlotila-sovelluksen avulla potilas voi helposti ja nopeasti kirjata päiväkohtaisen vointinsa sekä tehdä muistiinpanoja.

Olotila on tarkoitettu IBD-potilaalle, jolla on tulehduksellinen suolistosairaus, kuten Crohnin tauti tai haavainen paksusuolitulehdus.

Taisteen tehtävänä oli uudistaa sovellus, parantaa sen käytettävyyttä ja helpottaa raporttien seuraamista potilaille ja terveydenhuollon ammattilaisille.


Vaivaton käyttää

Potilas voi arvioida yhdessä näkymässä vaivattomasti päiväkohtaisesti oman olotilansa. Potilas voi itse päättää mitä tietoja hän päivittäin sovellukseen syöttää.

Lisäksi potilaat voivat tehdä muistiinpanoja olotilastaan, jolloin erityisiä huomioita on helpompi muistaa vuosittaisten tarkastusten yhteydessä.

Seuranta parantaa hoidon suunnittelua

Potilas voi tarkastella sovelluksen koostamaa yhteenvetoraporttia kätevästi älylaitteensa näytöltä yhdessä hoitohenkilökunnan kanssa.

Helppolukuiset graafit auttavat lääkäreitä ja hoitajia hoidon suunnittelussa, sekä potilasta oman voinnin seurannassa ja ymmärtämisessä.

Suosittelija:

Yhteistyö Taisteen kanssa on ollut tiivistä ja Takedan tavoitteiden mukaista potilaan ollessa koko ajan tekemisen keskiössä. Työ on tehty laadukkaasti ja ammattitaitoisesti. Tunnusomaista tiimin työotteessa on, että projektia viedään eteenpäin kunnianhimoisesti tulevaisuuden näkymät ja kehitysmahdollisuudet huomioiden.

Anita Luukkanen, Customer Solutions Manager

Pinterest
Referenssin infoboxi
Taiste Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Takeda
Ajankohta: 2017 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Taiste kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Teknologia

Android
iOS
React
Javascript

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Taiste kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Taiste - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Taiste - Muita referenssejä

Taiste - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia