Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Oikein tehty perehdytys parantaa työturvallisuutta

ReferenssiConcrete käyttää Movenium Perehdytykset -palvelua uusien työntekijöiden perehdytyksiin työmailla. Toimitusjohtaja Aki Lassilan mukaan helppokäyttöinen työkalu nopeuttaa perehdyttämistä ja parantaa samalla myös työturvallisuutta.

Concrete Urakointi Oy on vuonna 2012 perustettu rakennus- ja saneeraustöihin erikoistunut urakoitsija. Vantaalainen yritys on kovassa kasvussa ja sillä on parhaimmillaan samanaikaisesti käynnissä 15 työmaata.

– Meillä on paljon alihankkijoita, joiden mukana tulee meille entuudestaan tuntemattomia työntekijöitä. Isoimmilla työmailla voi projektin aikana työskennellä useita kymmeniä eri henkilöitä, Concreten toimitusjohtaja Aki Lassila kertoo.

Concrete on toimintansa alusta lähtien hakenut digitaalisia ratkaisuja työmaiden toiminnan tehostamiseen. Uusien työntekijöiden perehdyttämiseen ja opastamiseen yritys käyttää Movenium Perehdytykset -palvelua.

– Helppo ja nopea työkalu on aina käytettävissä niin tabletilla kuin kännykälläkin. Valmiin check-listan avulla kaikki kohdat tulee käytyä tehokkaasti läpi ja lopuksi perehdytetyltä voi ottaa sähköisen allekirjoituksen suoraan näytölle, Aki Lassila kuvailee ratkaisun hyötyjä.

Perehdyttäminen on työnantajan lakisääteinen velvoite. AVI eli Aluehallintovirasto tekee poliisin kanssa valvontakäyntejä työmailla tarkistaakseen paikallaolijat ja kulkuluvat.

– Kyllähän tällaiset sähköiset pilvipalvelut helpottavat byrokratiaa – kaikki tärkeä dokumentaatio on tallessa yhdessä paikassa ja käytettävissä myös mobiililaitteilla. Listat voi näyttää viranomaiselle suoraan koneelta tai lähettää pdf-liitteenä sähköpostilla, Aki Lassila toteaa.

Concretessa perehdyttämistä ei tehdä kuitenkaan ainoastaan lainsäädännön takia vaan sillä parannetaan merkittävästi myös yrityksen työturvallisuutta sekä työn laatua.

– Hyvä työturvallisuus lähtee huolella tehdystä perehdyttämisestä: millainen työympäristö on, mitä kaikkea pitää päivittäisissä tehtävissä huomioida, miten toimitaan hätätilanteissa, Aki Lassila kertoo.


– Moveniumin pilvipalvelut auttavat meitä vähentämään virheitä ja parantamaan työmaiden tehokkuutta.

Suosittelija:

Helppo ja nopea työkalu on aina käytettävissä niin tabletilla kuin kännykälläkin. Valmiin check-listan avulla kaikki kohdat tulee käytyä tehokkaasti läpi ja lopuksi perehdytetyltä voi ottaa sähköisen allekirjoituksen suoraan näytölle.

Aki Lassila

Pinterest
Referenssin infoboxi
Movenium logo

Tiedot

Tilaaja: Concrete Urakointi Oy
Ajankohta: 2015 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Movenium kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Rakentaminen

Teknologia

Android
iOS

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

perehdytys
työajanseuranta
veroraportit

Siirry yrityksen profiiliin Movenium kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Movenium - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Movenium - Muita referenssejä

Movenium - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia