Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Oikeat teknologiavalinnat voivat auttaa säästämään jopa 75% terveydenhuollon työasemakustannuksista

BloggausIGELin teknologiaa on vuosien aikana käytetty hyvällä menestyksellä Pohjoismaisissa terveydenhuollon organisaatioissa, ja vauhti kiihtyy. Tärkeä syy menestykseen on se, että terveydenhuoltoalan organisaatiot voivat saavuttaa merkittäviä tehokkuushyötyjä ottamalla IGELin käyttöjärjestelmän käyttöön työasemissaan.

Ruotsin IT-Hälsa kirjoitti julkaisussaan terveydenhuollon haasteista ja ratkaisuista.

Isoimpana haasteena terveydenhuollon organisaatiot nimeävät pientyvät IT-budjetit. Toisena haasteena oli löytää keinot siihen, miten helpottaa ja nopeuttaa työntekijöiden tietoteknistä työskentelyä. Kolmantena haasteena nousi esille tietoturva.

Nämä kaikki yllämainitut haasteet voidaan ratkaista Igelin avulla. IGELin ratkaisu perustuu Linux käyttöjärjestelmään, jonka suorituskykyvaatimukset työasemille ovat minimaaliset. Sen ansiosta asiakkaat voivat käyttää edelleen vanhentumassa olevia työasemia, jotka muuten pitäisi uusia esimerkiksi hitautensa tai tietoturvavaatimusten takia.

IGEL OS -käyttöjärjestelmässä tietoja ei myöskään tallenneta paikalliselle työasemalle. Jos työntekijän tietokone rikkoutuu tai varastetaan, tietoja ei menetetä, ja koska tietoja ei tallenneta paikalliselle työasemalle, saadaan myös muita tärkeitä etuja.

IGEL toimii ennaltaehkäisevän turvallisuusmallin (PSM) mukaisesti, ja koska IGEL OS -käyttöjärjestelmä toimii vain lukumoodissa, sitä ei voi muokata. Näin ollen jopa 95 prosenttia kaikista haittaohjelmista voidaan välttää.

IGEL on havainnut tutkimuksessaan, että terveydenhuollon organisaatiot voivat säästää jopa 75 prosenttia työasemakustannuksistaan ja samalla helpottaa sairaalahenkilökunnan kirjautumista, parantaa turvallisuutta ja pidentää työasemien käyttöikää.

Igelin Pohjoismaiden aluejohtaja Timo Siedenberg kertoo julkaisussa:

Kustannusten optimointi, turvallisuuden lisääminen ja kestävän kehityksen IT-ratkaisut ovat asioita, joissa IGEL voi auttaa terveydenhuollon organisaatioita. Asiakkaamme voivat käyttää suhteellisen yksinkertaisia päätelaitteita erittäin suorituskykyisten työasemien sijaan, mikä osaltaan säästää terveydenhuollon organisaatioiden kustannuksia. Sen ansiosta organisaatiot voivat myös käyttää olemassa olevia päätelaitteitaan pidempään. Pöytä- ja kannettavia työasemia voidaan käyttää kolmen vuoden sijasta jopa viidestä seitsemään vuotta, koska käyttöjärjestelmä vaatii paljon vähemmän suorituskykyä.


Sairaanhoitajat ja lääkärit kirjautuvat järjestelmiinsä useita kertoja päivässä. Yksinkertaistamalla ja lyhentämällä tähän menettelyyn kuluvaa aikaa, voidaan vapauttaa aikaa henkilökunnan tärkeimpään tehtävään, eli potilaista huolehtimiseen sekä ihmishenkien pelastamiseen.

IGEL kutsuu pohjoismaisen terveydenhuollon IT-päälliköt Göteborgiin 2.-3. lokakuuta järjestettävään tapahtumaan. Ruotsissa Jämtland Härjedalenin alue on yksi IGELin asiakkaista, ja he ovat myös paikalla Göteborgin tapahtumassa kertomassa yhteistyöstään IGELin kanssa.

Yhdessä kumppaneidensa, kuten Citrixin, Pointsharpin, Lenovon, LG:n, Control Upin, HP:n sekä Imprivatan kanssa IGEL esittelee Göteborgissa 2.-3. lokakuuta kustannustehokkaita IT-ratkaisuja pohjoismaisille terveydenhuollon organisaatioille. Tapahtumassa on runsaasti esimerkkejä IGEL OS:n käyttökokemuksista terveydenhuollossa ja teemana on muun muassa lääkäreiden ja sairaanhoitajien työn yksinkertaistaminen.

Lähde Göteborgiin 2.-3. lokakuuta terveydenhuollon organisaatioille suunnattuun tapahtumaan kuulemaan ja kokemaan lisää. Ilmoittautuminen tästä linkistä: https://www.igel.com/nordics-healthcare/

 

Pinterest
Arrow ECS Finland Oy  logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Arrow ECS Finland kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Arrow ECS Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Arrow ECS Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Arrow ECS Finland - Muita referenssejä

Arrow ECS Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia