Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistorobotiikka on hyvinvointipalvelu

BloggausOhjelmistorobotin tuottamia hyötyjä voidaan pitää selvinä: ajansäästö, virheettömyys, kustannustehokkuus, sairaslomavapaus, massakäsittelyjen tehostuminen, tehokkuuden kasvu, kokonaisvaltaisen laadun parantaminen, työtehtävien kulminaatioajoittumien tehokkaampi käsittely... Välittömiä hyötyjä voi listata miltei loputtomasti. 

Nämä konkreettiset ja mitattavissa olevat hyödyt toimivat toki lähes poikkeuksetta ajureina panostaa robotiikka-automaatioon. Niiden ohella ohjelmistorobotiikan hyödyt työntekijöille jäävät usein varjoon, vaikka juuri nämä henkilöstöhyödyt konkretisoituvat prosessien varsinaisille toteuttajille eli työntekijöille. 

Työhönsä positiivisesti suhtautuva työntekijä on suuri voimavara 

Ohjelmistorobotiikka on hyvinvointipalvelu, sillä se muokkaa ihmisten tekemistä työtehtävistä mielekkäämpiä ja järkevämpiä. Digikollegan suorittaessa puuduttavia ja kuormittavia rutiineja jää ihmiselle aikaa ajatella ja keskittyä tuottavampiin työtehtäviin. Matalan lisäarvon rutiinitehtävistä eroon pääseminen on varmasti jokaiselle työntekijälle tervetullutta. Myös ylikuormittavien tehtävien työtaakan höllentäminen varmasti kelpaa. Samoin apukäsi työtehtävien kulminaatioajoittumien, kuten kvartaalinvaihteet, purkamiseen.  

Ohjelmistorobotti siis parantaa työtehtävien mielekkyyttä ja siten kasvattaa työntekijöiden sekä työyhteisön hyvinvointia ja onnellisuutta. Työhönsä positiivisesti suhtautuva työntekijä on suuri voimavara ja hyöty jo itsessään. Teknologiapelon lieventämiseksi on hyvä täsmentää: jokaisen työntekijän ei ole välttämätöntä ymmärtää miten robotti tarkalleen ottaen työtään teknisesti suorittaa. Toki on taas vähintäänkin hyödyllistä ymmärtää, minkälaisiin tehtäviin ohjelmistorobotti kykenee, jotta sille löydetään uusia rutiineja hoidettavaksi.

Kysy henkilöstöltä, mistä rutiineista he haluavat luopua 

Puute ohjelmistorobotiikkaymmärryksessä muodostuu haasteeksi hyvinvoinnin ja onnellisuuden kasvattamisessa. Ohjelmistorobotille soveltuvia tehtäviä ei osata tunnistaa. Me Rajobitillä mieluusti ratkaisemme tämän; kerromme tarkemmin ohjelmistorobotiikasta, mihin se soveltuu ja missä sitä hyödyntäen voidaan tuottaa kokonaisvaltaisesti suurinta lisäarvoa. Ehkä askeleena kohti robotiikka-automaatiota voisi toimia henkilöstökyselyn toteuttaminen: mitä toistuvia ja säännönmukaisia rutiineja juuri sinä suoritat, joista haluat päästä eroon?

 

Julkaistu: huhtik. 25, 2022 | Kategoria: RPA ja työhyvinvointi

Bloggaaja Mikael Vaija kertoo:

Autan mielelläni yrityksiä ohjelmistorobotiikkaan liittyvissä kysymyksissä. Maksuttomassa kartoituksessa voimme yhdessä tunnistaa roboteille parhaiten soveltuvat rutiinitehtävät. Ohjelmistorobotiikka on kiehtonut minua jo opiskeluajoista lähtien. Tein Pro gradu -tutkielman aiheesta: Ohjelmistorobotiikan hankintaprosessi. 

Katso Mikaelin yhteystiedot tästä!

Katso myös webinaari, jossa kerromme mitä ohjelmistorobotiikka on. Osallistu vaikka heti!

Tervetuloa maksuttomaan webinaariimme: Kilpailuetua ohjelmistorobotiikasta. Voit itse päättää juuri sinulle sopivimman alkamisajan! Isäntinä toimivat Rajobitin perustaja Joni Ranta-Eskola (CEO) sekä yhtiökumppani John Alander (CFO).

Ilmoittaudu webinaariin tästä!

Joni ja John perehdyttävät sinut ohjelmistorobotiikkaan ja kertovat miksi erityisesti pk-yritysten kannattaa nyt kiinnostua ohjelmistorobotiikasta. Webinaarin kesto on vain 30 minuuttia mutta sisältö on täynnä hyödyllistä asiaa. Mikä parasta, käytössäsi on webinaarin aikana yksityinen 1:1 chat vain sinun kysymyksiäsi ja ajatuksiasi varten. Vastaamme kysymyksiisi chatissa arkisin klo 9-16 ja muina aikoina laitamme sähköpostia heti, kun mahdollista.

Pinterest
Rajobit Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Rajobit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ohjelmistorobotiikka

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
IT
Julkishallinto
Järjestöt ja yhdistykset
Kauppa
Kiinteistöala
Koulutusala
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Media
Pankki ja vakuutus
Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia
Rakentaminen
Telekommunikaatio
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Urheilu, viihde ja virkistys
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Vuokratyövoima

Siirry yrityksen profiiliin Rajobit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Rajobit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Rajobit - Muita referenssejä

Rajobit - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia