Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistorobotiikka: hypeä vai purkkaratkaisu?

Bloggaus

OHJELMISTOROBOTIIKASTA PUHUTAAN usein kahdella tavalla: joko hypetetään robotiikkaa ja sitä, kuinka kaikki työt siirtyvät roboteille, tai arvioidaan ohjelmistorobottia purkkaratkaisuna, jota käytetään huonojen ohjelmistojen paikkaamiseen. Molemmissa näkökulmissa on perää.

OHJELMISTOROBOTIIKKA PURKKARATKAISUNA: ohjelmistoroboteilla voi ratkaista ohjelmistojen ongelmia ja nopealla aikataululla se on järkevääkin. Perinteinen ohjelmistojen kehittäminen on hidas ja pitkä prosessi. Pienet prosessin osat tai alati muuttuvat prosessit on järkevää teettää ohjelmistorobotilla, koska sillä muutokset toteutuvat ketterämmin. Siis ihan kelpo purkkaratkaisu.

OHJELMISTOROBOTIIKAN HYPETYS: Liiketoimintaympäristöt ja niissä pyöritettävät prosessit muuttuvat sellaista kyytiä, että nopeasti toteutettaville muutoksille on kysyntää pitkälle tulevaisuuteen. Ohjelmistorobotti tarvitsee vain tunnukset ja toimivan nettiyhteyden, ja se leikkaa työajasta jo 70 prosenttia.

Ohjelmistorobotti on ketterä, kestävä ja tarkka. Ja sen voi monistaa.

Ohjelmistorobotiikka voi olla pitkänkin ajan ratkaisu yrityksille, joiden ei ole mahdollista vaikuttaa käyttämiensä ohjelmistojen ominaisuuksiin, tai joissa muutokset veisivät vuosia. Siis ihan perusteltuja syitä hypettää ohjelmistorobotiikkaa.

PITI OHJELMISTOROBOTIIKKAA SITTEN PURKKARATKAISUNA TAI HYPETYKSEN ARVOISENA mullistuksena, on syytä muistaa, ettei ohjelmistorobotti ole tietojärjestelmä. Se ei vapauta organisaatioita tietoteknisen ympäristön huolenpidosta. Jos ohjelmistot hidastelevat, se hidastaa niitä käyttävän työtä – käytti ohjelmistoja sitten ihminen tai robotti.

OHJELMISTOJA KÄYTTÄVÄ ROBOTTI eroaa ohjelmistoja käyttävästä ihmisestä kuitenkin monella tapaa: ketteryydessä, kestävyydessä ja tarkkuudessa. Robotti ei tarvitse taukoja eikä lomaa, eikä se kykene inhimillisiin virheisiin. Muutoksiin ohjelmistorobotti sopeutuu heti. Ja mikä parasta: sen voi tarvittaessa myös monistaa.

Bloggaaja Joni Ranta-Eskola kertoo:

Olen Rajobit Oy:n perustaja. Olen ollut aina kiinnostunut tekemään asioita uudella tavalla ja olen tätä kiinnostuksen kohdetta päässyt myös hyödyntämään työurallani. Tällä hetkellä mukana matkalla on myös huippu-tiimi, jonka kanssa pyrimme tukemaan kaiken kokoisia yrityksiä liiketoimintaprosessien tehostamisessa. Ole rohkeasti minuun yhteydessä, jos ohjelmistorobotiikka kiinnostaa!

Pinterest
Rajobit Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Rajobit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ohjelmistorobotiikka

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
IT
Julkishallinto
Järjestöt ja yhdistykset
Kauppa
Kiinteistöala
Koulutusala
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Media
Pankki ja vakuutus
Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia
Rakentaminen
Telekommunikaatio
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Urheilu, viihde ja virkistys
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Toteutustyö
Valmisohjelmisto
Vuokratyövoima

Omat tagit

rpa
RPA-hanke
ohjelmistorobotti
ohjelmistoratkaisu
Ohjelmistoratkaisut
ohjelmistorobotiikka

Siirry yrityksen profiiliin Rajobit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Rajobit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Rajobit - Muita referenssejä

Rajobit - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia