Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Ohjelmistokehityspalveluita yrityksen mobiiliostamiseen ja tuotetunnistamiseen

ReferenssiTeknisen tukkukaupan alalla toimiva ProMart tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden erilaisten kulutus- ja pientarvikkeiden hyllyvarastointiin suoraan työmailla, niin että tarvikkeita ei tarvitse erikseen hakea esimerkiksi rautakaupasta. Tuotevalikoima on rakennettu yhdessä asiakkaiden kanssa.

”Meiltä saa monenlaista tavaraa aina teepusseista lumikenkiin: kaikkea sellaista, mitä teollisuuden ja rakentamisen yritykset päivittäisessä tekemisessä tarvitsevat.” Hannu Pajula, Kehitysjohtaja

Tiiviillä kumppanuudella kohti skaalautuvaa liiketoimintaa

Tarjoamme ProMartille ohjelmistokehityspalveluita yrityksen mobiiliostamiseen ja tuotetunnistamiseen liittyen. ProMartin kehitysjohtaja Hannu Pajula yhteistyöstä Etteplan MOREn kanssa:

“Mobiilisovellus on vastannut tarpeitamme. Etteplan MORE on pystynyt suunnittelemaan ja toteuttamaan käyttöliittymään kaikki ne ominaisuudet, joita olemme kaivanneet.”

ProMart mobiilisovellus on työkalu tuoteluentaan asiakasvarastoissa. Helposti skaalautuvan sovelluksen avulla ProMart pystyy palvelemaan asiakkaitaan Suomessa ja Ruotsissa. Sovelluksen avulla asiakasyritys saa nopeasti tilattua tarvitsemansa tuotetäydennykset.

ProMart on perustettu 2009 ja toimii Suomessa kuudella paikkakunnalla työllistäen noin 60 henkilöä. ProMart palvelee teollisuutta, rakentamista, korjaamoja kuin kunnossapidon tarpeita Suomessa ja Ruotsissa.

Suosittelija:

“Mobiilisovellus on vastannut tarpeitamme. Etteplan MORE on pystynyt suunnittelemaan ja toteuttamaan käyttöliittymään kaikki ne ominaisuudet, joita olemme kaivanneet.”

Hannu Pajula, Kehitysjohtaja, ProMart

Pinterest
Referenssin infoboxi
Etteplan MORE

Tiedot

Tilaaja: Promart Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Etteplan MORE kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys
Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Rakentaminen
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Etteplan MORE kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Etteplan MORE - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Etteplan MORE - Muita referenssejä

Etteplan MORE - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tutkimus: julkisen pilven suurimmat tietoturvahaasteet 2020
Tiedonhaku maksaa organisaatioille isoja summia – Ilveshaku on yrityksen sisäinen hakukone, joka vie käyttäjän nopeasti tiedon lähteille
Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia