Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistokehityksessä tiimityö tuo parhaan lopputuloksen

BloggausUuden rakentaminen ja jatkuva kehittyminen ovat keskeisiä piirteitämme ja ohjaavat meitä olemaan päivä päivältä parempia. Alfamen tiimityöskentelymalli on kehittynyt näiden tavoitteiden pohjalta ja asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintamme tehokkuuteen ja sujuvuuteen! Tässä blogiartikkelissa kerromme tarkemmin, miten projektit meillä toteutetaan sekä erityisesti, kuinka paljon asiakas hyötyy tiimityöskentelystämme:

Tiimityö tuo riskittömyyttä asiakkaalle - tiimityöskentelyn monet hyödyt

Vaikka olemme toimineet alalla jo toistakymmentä vuotta ja osaajamme ovat raudanlujia ammattilaisia, eteen tulee jatkuvasti uusia tilanteita ja haasteellisia pähkinöitä purtavaksi. Onneksi tiimityöskentelyn avulla ratkaisemme haasteet ylivertaisin tuloksin!

Tiimeissä toimiminen syventää asiantuntijoiden osaamista entisestään, kun kaikki oppivat toisiltaan. Yhden ihmisen tietotaito on rajallista, mutta tiimissä löytyy aina joku, joka on kohdannut samankaltaisen ongelman aiemminkin. Jos vastaan tulee ongelma, johon projektitiimistä ei löydy kokemusta, voimme käyttää laajemman osaajajoukon eli heimon tietotaitoa hyväksemme. Näin osaaminen jalkautuu jatkuvasti syvemmälle organisaatiossa ja toimintamme kehittyy koko ajan laadukkaammaksi. Meille on myös tärkeää, että osaajamme pääsevät mukaan projekteihin, jotka he kokevat itselleen mielekkäiksi.

Kun heimolaiset ovat työskennelleet yhdessä tiimeissä pidemmän aikaa, he oppivat tuntemaan toistensa vahvuudet ja heikkoudet. Kommunikointi ja tehtävien jakaminen sujuvat luontevasti ja näin varmistetaan, että projekti pysyy aikataulussa ja asiakasta palvellaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Tiimityöskentely on myös asiakkaalle riskittömämpää, sillä koko tiimi tuntee asiakkaan projektin eikä onnistuminen ole yhden henkilön varassa. Tällöin yhden asiantuntijan poissaolo tai mahdollinen työpaikan vaihtaminen ei jarruta projektin etenemistä.

Olemme pyrkineet keskittymään erityisesti pitkäjänteisiin projekteihin, koska tiedämme, että näin pystymme palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Tiimimallin avulla projektin valmistuessa myös ylläpitovaiheeseen siirtyminen sujuu mutkattomasti. Ylläpidosta vastaavat henkilöt ovat olleet projektissa mukana jo rakennusvaiheessa ja näin varmistetaan, ettei tietokatkoksia pääse syntymään.

Asiakas on aina osa tiimiämme ja hänen mielipiteensä on meille tärkeä

Meillä myös asiakas on osa tiimiä ja koko tiimi ratkaisee yhteistä ongelmaa. Kun integroimme asiakkaan mukaan tiimimme, pysyy hän kartalla siitä, missä vaiheessa projektia mennään. Näin pystymme myös reagoimaan asiakkaan toiveisiin jo projektin aikana, jolloin muutosten tekeminen on jouhevampaa kuin valmiin työn muokkaaminen.

Projektimme sisältävät useita kokeiluvaiheita, joissa nähdään, miten senhetkinen versio toimii asiakkaan tarpeisiin. Saamme ketterästä ja jouhevasta toimintamallistamme jatkuvasti kiitosta asiakkailtamme. Esimerkiksi Verven laskentapäällikkö Taina Kilponen kehuu toimintaamme ja kommunikointiamme: “Yksi meille merkityksellinen Alfamen ominaisuus on, että se on ketterä organisaatio. Välissä ei ole mitään jäykkää, byrokraattista tukipalvelua tai kankeaa prosessia. Alfamelta saa aina nopean palautteen ja henkilökohtaisen tuen. Sillä on meille iso merkitys!” Tutustu Verven asiakastarinaan tarkemmin tästä.

Lue koko artikkeli blogistamme ja kuulet miten tiimityömallimme käytännössä toimii.

Pinterest
Alfame logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Alfame kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto
Tietohallinto
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Julkishallinto
Järjestöt ja yhdistykset
Kiinteistöala
Koulutusala
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Pankki ja vakuutus
Prosessiteollisuus
Telekommunikaatio
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Valmistava teollisuus

Siirry yrityksen profiiliin Alfame kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Alfame - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Alfame - Muita referenssejä

Alfame - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia