Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistokehittäjä Perfektiolle

BloggausPerfektio on vuonna 2016 yhdessä tekemisen ilosta perustettu ohjelmistoyritys Helsingissä. Toimintamme perustuu hyvin hoidettuihin asiakas- ja yhteistyösuhteisiin, asiakaslähtöisiin teknologiavalintoihin, innovatiivisiin ratkaisuihin sekä yrittäjähenkisyyteen. Pidämme itsemme ajan tasalla muuttuvan maailman uusimmista mahdollisuuksista vastataksemme parhaalla mahdollisella tavalla sekä asiakkaidemme moninaisiin tarpeisiin että yhä nopeammin muuttuvan maailman vaatimuksiin. Nyt etsimme uutta työkaveria, jo työkokemusta alalta kerryttänyttä ohjelmistokehittäjää. Lue eteenpäin, jos haluaisit olla osa tätä osaavaa ja taitavaa, mukavaa ja empaattista sekä hauskaa että memestelevää työporukkaa.

Ohjelmistokehittäjän työnkuva

Ohjelmistokehitystyö on työssäsi pääroolissa. Muita keskeisiä osa-alueita ovat ystävällinen ja ammattimainen asiakaskommunikaatio, hyvin toimiva tiimityöskentely sekä erilaiset ohjelmistokehitysprosessien palaverit. Mikäli aihe kiinnostaa enemmänkin, voit ottaa isompaa roolia kehitystyön käytänteiden, prosessien ja työkalujen kehittämisestä yrityksessämme.

Ohjelmistokehittäjän työn ytimessä ovat asiakkaiden ongelmien ratkaiseminen sekä asiakastyytyväisyys. Meille on tärkeää kuitenkin myös sinun ammattitaitosi kehittyminen, yhdessä asetettujen tavoitteiden saavuttaminen ja muiden tiimiläisten auttaminen haastavissa tilanteessa. Tarvittaessa saat apua myös muilta Perfektiolaisilta, sillä hyvin hoidetut suhteet niin asiakkaisiin, yhteistyökumppaneihin kuin työtovereihin ovat meille tärkeitä.

Työskentelemme joustavasti, normaalioloissa enimmäkseen omalla toimistolla ja nyt vielä korona-aikana pääasiassa etänä. Teemme työtä omistautuneesti, työkavereita arvostaen ja tukien. 

Ohjelmistokehittäjän työn edellytykset

Onnistut työssäsi, kun sinulla on kyky toimia teknisenä projektijohtajana, eli tehdä päätöksiä teknologiavalinnoista ja arkkitehtuuriratkaisuista sekä osaat perustella ne niin asiakkaalle kuin tiimillesi.

Vahva osaaminen joistain backendin ja frontendin toteutusteknologioista on työssä olennaista. Pyrimme tekemään tiimeissä töitä niin, että kaikki kehittäjät tekevät töitä sekä backendin että frontendin parissa. Lisäksi pilvipalveluiden ja Dockerin osaaminen on työssä hyödyllistä.

Projekteissamme käytetään laajaa skaalaa eri teknologioita, viimeaikoina tekijämme ovat käyttäneet ainakin seuraavia teknologioita: 

Frontendissa: React, Next, Angular, Vue

Backendissä: NodeJS, Python, Django, Ruby on Rails

Muut työkalut: AWS, Azure, Docker, Docker Compose

Korkeakouluopinnot sekä vähintään 3 vuotta työkokemusta juuri tämän työn tarkempaan sisältöön liittyvistä asioista katsotaan eduksi.

Perfektio työpaikkana

Perfektiolaiset innostuvat innovatiivisista ratkaisuista sekä ympäristön kannalta kestävien ja sosiaalisesti vastuullisten digitaalisten palvelujen kehittämisestä. Yrittäjähenkisyys on osa Perfektiolaisuutta ja moni meistä on mukana myös spin off –yritystemme (NeurofluxExolyt) toiminnassa. Perfektio kehittää spin off -toimintaansa jatkuvasti, joten mikäli mielessäsi on jonkin uuden yrityksen idea, selvitämme mielellämme kanssasi tapoja edistää sitä.

Tasa-arvo ja ihmisten erilaisuuden huomioon ottaminen ovat meille tärkeitä arvoja. Perfektiossa on käytössä tasapalkkamalli, jota sovelletaan myös tähän positioon. Perfektiossa on käytössä myös bonusmalli sekä mahdollisuus jokaiselle koeajan ylittäneelle työntekijälle tulla yritykseen osakkaaksi osakeantien yhteydessä. Muita työsuhde-etuja ovat lounas-, virike- sekä puhelinetu.

Lisätietoja

Henri Malkki

Toimitusjohtaja

+358 45 220 6933

henri.malkki@perfektio.fi

Hakeminen

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi osoitteeseen rekry@perfektio.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytointiprosessissa haastattelujen lisäksi haastamme sinut esittelemään teknistä osaamistasi.

Henkilötietojen käsittelystä rekrytoinnissa voit lukea tietosuojaselosteestamme

Pinterest
Perfektio Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Perfektio kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

rekry
Rekryilmoitus
rekrytointi

Siirry yrityksen profiiliin Perfektio kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Perfektio - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Perfektio - Muita referenssejä

Perfektio - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia