Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Office Abroad 2019 – Palmuja, aurinkoa ja villat vailla vertaa

Bloggaus

Geniemin viides Office Abroad matka on nyt lyöty lukkoon. Kuka lähtee ja mihin, se selviää alta.

Kesälomien jälkeen, kun työn imu on täydessä vauhdissa, matkaamme auringon ja palmujen alle. Siellä meitä kutsuu kaksi hulppeaa villaa, joissa on kaikki ainekset tehokkaalle viikolle niin työn kuin vapaa-ajan merkeissä. Kyseessä on tietysti Geniem Office Abroad, viides laatuaan, joka ajoittuu perinteisesti syyskuun ensimmäiselle viikolle. Reissun osallistujamäärä on kasvanut vuoden 2015 Espanjan 15 hengestä ennätykselliseen 40 henkilön matkaksi.

Vaikka osallistujamäärä on kasvanut, ovat matkan tavoitteet yhä samat: Tehdä tiiviisti töitä, tutustua toisiimme paremmin ja kasvattaa Geniemin yhteishenkeä. Kehittääksemme konseptia, olemme keränneet matkan päätteeksi palautetta geniemiläisiltä. Tänä vuonna keräsimme ideoita ja toiveita muun muassa kohteen valinnan pohjaksi. Vastauksissa korostuivat yöpymistilojen erityishuomiointi ja kohteen sijainti läheltä rantaa ja kaupunkia. Kyselyn vastauksista kumpusi myös toive kokea ”jotain hyvin erilaista”.

Vastausten perusteella kahlasimme läpi Ranskan vuoristokohteet hotelleineen, Italian hulppeat linnat viinikylineen sekä Thaimaan eksoottiset villat merinäkymineen.

Helpoksi ei tehty kohteen löytämistä. Ranskan vuoristohotelli tarjoili erinomaiset yöpymistilat ja aktiviteettimahdollisuudet, mutta lähes olemattomat yhteiset tilat. Italian linnasta taas löytyi isot yhteiset tilat ja hyvät yöpymismahdollisuudet, mutta sijainti oli kaukana kaikesta. Lisäksi kuvat olivat melko vanhoja, joten mitähän paikan päällä olisi oikeasti odottanut? Thaimaassa oli kaikki muu kohdallaan, mutta lennon pituus ja internetyhteydet käänsivät kelkan lopulta muualle.

Kohteen valinnassa apunamme olleen Villada-tiimin avulla löysimme kohteen, joka majoittaa 40 henkilöä, tarjoaa runsaat yhteiset työtilat, sijaitsee lähellä kaupungin sekä rannan elämyksiä ja on vieläpä helposti saavutettavissa matka-ajan ja matkakulujen puolesta. Niinpä meitä odottaa Espanjassa, Marbellan kaupungin kupeessa kaksi vierekkäin istuvaa hulppeaa villaa El Cano ja Cid.

Villoissa on maisemat vailla vertaa, isot yhteiset tilat, uima-altaat niin sisällä kuin ulkona, sauna ja modernit makuuhuoneet.

Ensimmäinen rutistus ohi, nyt katse kohti yksityiskohtia
Office Abroad -matka vaatii järjestelyn lisäksi paljon muutakin pohjatyötä. Mietimme yhdessä viikon aikana tehtäviä töitä, luomme tavoitteet ja jakaudumme tiimeihin. Työn mielekkyyden kannalta on havaittu, että kaikki “säätäminen” kannattaa hoitaa Suomen päässä. Kun saavumme kohteeseen on jokaisen tiimin hyvä tietää tehtävänsä ja tavoitteensa. Tällä tavoin takaamme tehokkaan ja mielekkään työskentelyn sekä mahdollisuuden onnistuneisiin lopputuloksiin.

Jokaiselle mahdollisuus osallistua
Office Abroad on osa identiteettiämme ja jokainen työntekijä on sinne kutsuttu. On sanomattakin selvää, etteivät kaikki pääse mukaan matkaan. Siksi tänä vuonna on kehitteillä varjo- Office Abroad heille, jotka päättävät jäädä Suomeen. Emme kuitenkaan roudaa aurinkovarjoja ja hiekkaa toimistollemme, mutta yhdessä Suomeen jäävän tiimin kanssa keksimme heille varmasti jotain erilaista kyseiselle viikolle. Tavoitteena on osallistaa jokainen työntekijä Office Abroad -projekteihin – tuli mukaan Office Abroadille tai ei. Tällä tavoin koko henkilöstö pääsee ottamaan irtioton arjesta ja tekemään hieman erilaista työtä viikon ajan.

Viiden kuukauden päästä käynnistyy siis viikko, jota jo kovasti odotetaan. Luvassa on mieletön reissu luovan työn ja tiiviin yhdessäolon merkeissä niin kuudelle ensikertalaiselle kuin vanhoille konkareillekin. Reissun jälkeen tunnemme toisemme jälleen entistä paremmin ja se on voimavara, joka on erittäin tärkeää yrityskulttuurissamme. Lisäksi muistot ja fiilis reissusta kantaa jälleen pitkään pimeän talven läpi. Talven, joka onneksi on jälleen tältä erää ohi.

Kurkkaa Esan, Ainon, Oton, ja Hannun ajatuksia ja odotuksia ennen viime vuoden matkaa. Tutustu mitä saimme viime vuoden Office Abroadilla aikaan sekä seikkaile meidän Office Abroad -sivuilla.

Pinterest
Hion Digital Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Hion Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR

Omat tagit

digitaalisiapalveluitasuurellasydämellä
officeabroad

Siirry yrityksen profiiliin Hion Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Hion Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Hion Digital - Muita referenssejä

Hion Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia