Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Office 365 Keep on Track -webinaari, kesäkuu 2020

BloggausKesäkuun Keep on Track -webinaari pidettiin Microsoft Teams Live -tapahtumana. Ainakin meidän mielestä se oli hauskaa vaihtelua jo vuosia käytössä olleeseen GotoWebinar-palveluun. Piristävää välillä olla ihan omilla kasvoilla eetterissä, että näkyy meistäkin muuta kuin pelkät kalvot ja demot, äänen lisäksi. Toki GotoWebinar-palvelussakin voi käyttää kameraa, mutta emme sitä vaan jostain syystä ole käyttäneet. Microsoft Teams Live -tapahtumissa kameran käyttö tulee jotenkin luontevammin. Ehkä siksi että olemme oppineet tässä kevään aikan istumaan aika paljon erilaisissa Teams-palavereissa, joissa ainakin meillä Sinisellä Meteoriitilla olemme pyrkineet mahdollisimman paljon osallistumaan palavereihin myös videon välityksellä.

Hieman ennalta pelkäsimme, että miten saamme yleisöä liikkeelle uudella alustalla. Sekään ei tietenkään auttanut että monet oli jo kesälomilla siihen aikaan kun webinaari pidettiin. Siitäkin huolimatta, yleisöä saapui yllättävän paljon paikalle. Pienen alkuvarovaisuuden jälkeen alkoi sataa jopa kysymyksiä suoraan lähetykseen. Kiitos niistä! Tällä kertaa emme tehneet yleisöennätystä, mutta emme sitä odottaneetkaan. Silti, ihan mukavaa keskiarvoa. Lämmin kiitos kaikille osallistujille!

Lue lisää täältä

Pinterest
Sininen Meteoriitti Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Sininen Meteoriitti kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Sininen Meteoriitti kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sininen Meteoriitti - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Sininen Meteoriitti - Muita referenssejä

Sininen Meteoriitti - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia