Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Nylund Group: automatisoinnit ja integraatiot säästävät aikaa

Referenssi

Lähtötilanne

Aikoinaan Nylund Groupilla oli käytössään vanhanaikainen ja vaikeasti muokattava CRM-järjestelmä, joka ei ollut käyttäjäystävällinen. Tiedon hakemiseen käytettiin paljon aikaa ja myyjät joutuivat tekemään käsin töitä, joihin nykyaikana pitäisi olla tekninen ratkaisu.

Yhteistyö Lime Technologiesin kanssa alkoi jo vuonna 2004, kun käyttöön otettiin Lime Easy (silloinen Kontakt). Lime Easy toimi pitkään Nylund Groupin asiakasrekisterinä sekä myynnin työkaluna. Järjestelmän valintaan johtivat helppokäyttöisyys ja muokattavuus.

Vuonna 2015 tuli ajankohtaiseksi kehittää järjestelmiä eteenpäin. Tavoitteena oli yhdistää CRM-järjestelmä muihin järjestelmiin sekä lisätä toimintojen määrää. Peruskäyttöä oli harjoiteltu jo tovi, joten käyttäjät olivat sisäistäneet järjestelmän hyödyt. Alusta alkaen CRM-järjestelmän tuli olla työkalu, joka avataan ensimmäisenä aamulla ja suljetaan viimeisenä illalla. Järjestelmähankintaa varten aloitettiin laajempi kartoitus. Kilpailutusvaiheen jälkeen päätettiin päivittää Lime Easy saman firman toiseen tuotteeseen, Lime CRM -järjestelmään. Lime CRM oli edelleen helppokäyttöinen ja muokattava, mutta toi myös lisää toiminnallisuuksia. Rajapinnat mahdollistivat myös laajemman integroinnin muihin järjestelmiin.

”Halusimme ratkaisun joka oli helppokäyttöinen, muokattavissa ja jonka parissa oli mahdollista kasvaa”, sanoo toimitusjohtaja Johan Karlsson.

“Lime CRM on kuin pohjoismaalaiset autot: Helppo ja luotettava. Sen lisäksi meillä on kokonaisnäkymä asiakkuuksistamme, tarjouksista projekteihin. Emme pärjäisi ilman Limeä enää tänä päivänä.”

Johan Karlsson, toimitusjohtaja, Nylund Group

Miksi Lime?

  • Integraatio toiminnanohjausjärjestelmän kanssa (tilaus- ja tarjousrivit)
  • Myyntiputkinäkymä sekä tärkeiden avainlukujen seuranta (esim. myyntitrendi)
  • Helppokäyttöisyys
  • Muokattavuus
  • Infotaulut – CRM ohjaa käyttäjiä tekemään oikeita asioita oikeaan aikaan

Lopputulos

Lime CRM on otettu laajasti käyttöön myynnin sekä myynninjohdon työvälineenä. Nylundilla on käytössä tukkumyyntiä varten rakennettu ratkaisu. Lime CRM toimii myyjien työpöytänä. Infotaulujen ohjauksen avulla CRM-järjestelmä kertoo käyttäjille mitä tulee seuraavaksi tehdä. Oikeaan aikaan ja automaattisesti.

Erilaisia prosesseja on pystytty automatisoimaan. Suurin hyöty tulee integraatiosta, joka mahdollistaa myyntilukujen seurannan suoraan asiakkaan alta. Liikevaihto-, tilaus- ja tarjousrivejä tuodaan joka yö automaattisesti toiminnanohjausjärjestelmästä, mikä säästää aikaa ja antaa kokonaiskuvan asiakkaasta yhdessä ja samassa järjestelmässä.

Nylund Group on onnistunut saamaan CRM ratkaisun laajasti käyttöön organisaation sisällä. Käyttäjät eivät enää näe järjestelmää pelkkänä johdon raportointityövälineenä, vaan apuvälineenä parempaan palveluun ja myyntiin. Järjestelmä on parantanut asiakastyytyväisyyttä ja auttanut myyjiä työskentelemään tehokkaammin.

https://www.lime-technologies.fi/case/nylund-group/

Suosittelija:

Lime CRM on kuin pohjoismaalaiset autot: Helppo ja luotettava. Sen lisäksi meillä on kokonaisnäkymä asiakkuuksistamme, tarjouksista projekteihin. Emme pärjäisi ilman Limeä enää tänä päivänä.

Johan Karlsson, toimitusjohtaja, Nylund Group

Pinterest
Referenssin infoboxi
Lime Technologies Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Nylund Group

Lisätietoja

Yritysprofiili Lime Technologies kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Myynti
Projektinhallinta
Tietohallinto
Viestintä

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Integraatiot
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Kauppa

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Lime Technologies kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Lime Technologies - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Lime Technologies - Muita referenssejä

Lime Technologies - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia