Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Nykyaikaista tuotannon- ja taloudenhallintaa sekä kattavaa verkkoliiketoimintaa

ReferenssiJo 100 vuotta saman perheen omistuksessa ollut Hellmanin Konepaja Oy on käyttänyt Oscarin palveluita jo yli 15 vuotta. Mukaan on astunut nyt myös tukkukauppa- ja verkkoliiketoiminta.

Hellmanin Konepaja Oy
on perinteinen suomalainen vientiteollisuuden toimija, joka on keskittynyt vaativien keskiraskaiden osakokonaisuuksien toimituksiin.Yritys koneistaa lastuavin menetelmin tarkasti asiakkaiden vaatimusten mukaisia lyhytsarjoja ja yksittäiskappaleita, joita täydentävät vakiintuneelta verkostolta hankitut lisäpalvelut. Hellmanin Konepajan palveluihin kuuluvat niin tuotantokappaleet kuin korjaus- ja kunnossapitokoneistuksetkin.

Joustavuutta ja nopeutta kustannustehokkaasti

Helsingistä peräisin ja siellä vielä nykyäänkin toimiva vuonna 1917 perustettu perheyhtiö Hellmanin Konepaja Oy on kokenut viime vuosien aikana suuria muutoksia. Vuonna 2016 alkuperäinen perheyritys vaihtoi nimensä Helkone Group Oy:ksi ja Hellmanin Konepaja Oy:n konepajaliiketoiminta siirrettiin uuteen tytäryhtiöön. Keväällä 2016 konserniin ostettiin myös ammattityökalujen erikoisliike Protools Oy, joka on maahantuoja, tukkuliike ja verkkokauppa.

Hellmanin Konepaja Oy:n toiminnan perusperiaatteena on halu toimia kuten asiakkaan oma koneistusosasto, mutta nopeammin, joustavammin ja kustannustehokkaammin. Tätä periaatetta Oscar on ollut tukemassa jo 17 vuotta. Samoilla eväillä Protools Oy haluaa palvella asiakkaitaan työkalumarkkinoilla ja Oscar on valittu kumppaniksi myös tämän tavoitteen toteuttamiseen.

Taloudenhallinnan erinomaisuutta ja verkkokaupan kehitystä


Oscarin kanssa Hellmanin Konepajan ohjelmistoja lähdettiin aikoinaan kehittämään ja nykyaikaistamaan. Tänään yrityksellä on lisäksi käytössä Oscar Talousosasto® -palvelu, jonka tavoitteena oli lähteä nopeuttamaan kirjanpidon ja taloudenhallinnan raportointia. Tavoite on täyttynyt. – Oscar Talousosasto® -palvelun käyttöönotto on ollut yrityksen fiksuin päätös pitkiin aikoihin, toteaa Hellmanin konepajan toimitusjohtaja Niko Olanterä. Sisaryhtiö Protools Oy:llä on käynnissä Oscarin verkkokauppapalveluiden käyttöönotto. Hellmanin Konepajalla on talousosaston lisäksi käytössään myös Oscarin tuotannonohjaustoiminnot.

Toimivaa yhteistyötä


Monipuolisesti ja päivittäin Oscarin palveluita käyttävän Niko Olanterän mukaan yhteistyö oscarilaisten kanssa on toiminut hienosti. Pitkän yhteisen historian jälkeen Oscarin valinta uusiin jatkokehitysprojekteihin oli helppoa.

Mikäs sen hienompaa Suomen ja yhtiön 100-vuotisjuhlavuosien kunniaksi – jatkokehitystä Oscarin kanssa on luvassa tulevaisuudessa tähänastisten suunnitelmien lisäksi muillakin konsernin osa-alueilla. Olanterä kuvailee, että yhteistyö oscarilaisten kanssa on toimivaa, täsmällistä ja mutkatonta.

Oscarin apu ja asiantuntevat neuvot vaikeissakin kysymyksissä ovat olleet arvokkaita. – Kokonaisuutena olemme olleet Oscariin äärimmäisen tyytyväisiä ja jatkoa on luvassa! Olanterä toteaa loppuun.

Suosittelija:

Oscar Talousosasto® -palvelun käyttöönotto on ollut yrityksen fiksuin päätös pitkiin aikoihin. Kokonaisuutena olemme olleet Oscariin äärimmäisen tyytyväisiä ja jatkoa on luvassa!

Niko Olanterä

Pinterest
Referenssin infoboxi
Oscar Software Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Hellmanin konepaja Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Oscar Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Laadunvarmistus
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Kauppa
Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

ERP
Liiketoiminnan ohjaus
tuotannonohjaus
Tuotannonohjausjärjestelmä
Toiminnanohjaus
toiminnanohjausjärjestelmät
Digitaalinen taloushallinto
Sähköinen taloushallinto
Verkkoliiketoiminta
ERP-käyttöönottoprojektit
Käyttöönotto
liiketoimintaohjelmisto
liiketoiminta-alusta

Siirry yrityksen profiiliin Oscar Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Oscar Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Oscar Software - Muita referenssejä

Oscar Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia