Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Nykyaikainen toiminnanohjausjärjestelmä tukee liiketoimintojen kehittämistä

Referenssi

Asiakastarina MIP Electronics Oy

MIP Electronics Oy on keravalainen yritys, joka on erikoistunut laadukkaiden mittalaitteiden ja -järjestelmien maahantuontiin. MIP Electronicsin aiempi toiminnanohjausjärjestelmä oli Microsoft Dynamics NAV, joka haluttiin päivittää Microsoft Dynamics 365 Business Central pilviratkaisuun. Suomessa tällaisia siirtymiä on tehty vain muutamia, mutta Innofactor hoiti projektin kunnialla maaliin.

Mittareiden maahantuonnin lisäksi MIP Electronics pitää huolen siitä, että myydyt tuotteet myös toimivat. Tämän he tekevät tarjoamalla esimerkiksi kalibrointipalveluja sekä ohjelmistopäivityksiä. Uusitun toiminnanohjausjärjestelmän hyödyt ovat osoittautuneet kiistattomiksi.

"Olemme saaneet aika paljon etuja uudenaikaisesta järjestelmästä. Se tukee edellistä paremmin sekä nykyistä prosessiamme että liiketoimintojemme kehittämistä tulevaisuudessa", MIP Electronicsin toimitusjohtaja Jouni Lukkari kertoo.

Kriittisen tärkeä osa yrityksen toimintaa

MIP Electronicsilla on paljon asiakkaita ja yrityksen liikevaihto koostuu pienistä puroista, joista syntyy koskia ja virtoja. CRM onkin käytännössä yrityksen arvokkain palanen.

"Toiminnanohjausjärjestelmä on ihan ydinresurssi meille, sillä toimiva kokonaisjärjestelmä pystyy tukemaan tulevaisuuden kasvuamme", hän kiteyttää.

"Vanhaan järjestelmään verrattuna esimerkiksi dokumenttien ja laskujen käsittely on nopeutunut huomattavasti. Luonnollisesti se taas säästää aikaa, jonka voi nyt käyttää johonkin muuhun", hän jatkaa.

Asiakkaalle vaivaton prosessi

Isot järjestelmähankkeet ovat yrityksille aina isoja riskejä. Innofactorin kanssa toiminnanohjausjärjestelmän vaihtoa ei tarvinnut jännittää.

"Innofactor hoiti myös järjestelmien välisen integraation, eli he siirsivät tiedot vanhasta CRM:stä uuteen", Lukkari paljastaa.

"Tällainen jouheva siirto oli älyttömän tärkeä yrityksen toiminnan jatkuvuuden kannalta. Innofactor toimi prosessissa erittäin hyvin ja olemme tyytyväisiä hankintaan", hän sanoo lopuksi.

Lue lisää ERP -ratkaisuistamme ja tutustu myös muihin asiakastarinoihimme!

Suosittelija:

"Toiminnanohjausjärjestelmä on ihan ydinresurssi meille, sillä toimiva kokonaisjärjestelmä pystyy tukemaan tulevaisuuden kasvuamme. Innofactor toimi prosessissa erittäin hyvin ja olemme tyytyväisiä hankintaan"

Jouni Lukkari, toimitusjohtaja, MIP Electronics Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Innofactor Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: MIP Electronics Oy
Ajankohta: 2019
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Maiju Immonen, Innofactor

Lisätietoja

Yritysprofiili Innofactor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Microsoft Dynamics 365 Business Central
Dynamics 365
toiminnanohjausjärjestelmä
Business Central
NAV

Siirry yrityksen profiiliin Innofactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Innofactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Innofactor - Muita referenssejä

Innofactor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia