Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Nurminen Logistics – Biztalkista FRENDS-hyperautomaatioalustaan

ReferenssiNurminen Logistics valitsi HiQ Finland Oy:n nykyisten Biztalk-integraatioiden tukikumppanikseen sekä toimittamaan uudet integraatiot ja automaatiot valitsemalleen FRENDS-hyperautomaatioalustalle. HiQ:n palvelut tarjoavat päivittäisen tuen lisäksi pienkehityksen Nurmisen Biztalk-liittymille.

Kohti tulevaisuuden hyperautomaatioalustaa

Nurminen Logisticsin CIO, Petri Luurila näkee HiQ:n Suomessa kehittämän FRENDS-integraatioalustan digitalisaation ja hyperautomaation mahdollistajana Nurmisella. Jatkossa uudet integraatiot rakennetaan HiQ:n toimesta FRENDS-alustalle, kuten useissa muissakin HiQ:n asiakkuuksissa on päädytty tekemään. Integraatiokumppanin valintaa vahvisti se, että HiQ tarjoaa modernin integraatioalustan lisäksi integraatioiden koko elinkaaren yhdeltä luukulta.

"Kehitämme jatkuvasti digitaalisia palveluitamme ja tavoitteemme on lisätä automaation hyödyntämistä sekä asiakkaidemme suuntaan, että omassa toiminnassamme. HiQ:n kokonaispalvelu vastaa tarpeeseemme – ajatus RPA:n ja integraation yhdistämisestä on järkevä ja tehokas", kertoo Petri Luurila, CIO, Nurminen Logistics.

FRENDS:llä voidaan toteuttaa uusia prosessiautomaatio- ja sovellusintegraatioratkaisuja nopeasti ja tehokkaasti. FRENDS mahdollistaa eri ikäisten ja eri teknologioilla toteutettujen taustajärjestelmien integraatiot jatkaen vanhojen järjestelmien elinkaarta vuosilla. FRENDS on kattava API-alusta, joka sisältää apien hallinnan (API management). Näin Nurminen saa yhdellä alustalla älykkään prosessiautomaation, integraation, digitalisaation taustapalvelut ja apien hallinnan.

Integraatioiden elinkaaren hallinta

HiQ on viime vuosina haltuunottanut integraatiotuen piiriin useiden asiakkaiden BizTalk -integraatioita. Toimiva tukipalvelu varmistaa, että integraatioiden tuki- ja ylläpito hoidetaan myös niille integraatioille, jotka eivät ole enää aktiivisen kehityksen piirissä. Tukipalvelun mahdollistaa myös joustavan ja turvallisen siirtymän nykyaikaiseen pilvialustaiseen integraatioon. Ulkoistamalla nykyisten integraatioiden valvonnan ja hallinnan HiQ:lle asiakkaat kuten Nurminen Logistics vapauttavat omia resurssejaan uuden kehittämiseen.

"HiQ panostaa integraatioiden kokonaistoimitukseen tarjoten FRENDS–tuotteen lisäksi kattavat toimitus- ja ylläpitopalvelut. Olemme ylpeitä siitä, että Nurminen Logistics valitsi HiQ:n integraatiokumppanikseen ja modernin automaation kehittäjäksi", kommentoi Jukka Rautio, Toimitusjohtaja, HiQ Finland.

Nurminen Logistics

Nurminen Logistics on vuonna 1886 perustettu logistiikkapalveluita tarjoava pörssiyhtiö. Yhtiö tuottaa asiakkailleen laadukkaita huolinta- ja tavarankäsittelypalveluita sekä rautatiekuljetuksia ja niihin liittyviä projektikuljetuspalveluita. Nurminen Logisticsin päämarkkinat ovat Suomessa sekä Venäjällä ja sen lähialueilla.

Tutustu lisää HiQ:n palveluihin: https://hiq.fi/ ja frendsiin: https://hiq.fi/palvelut/integroi/frends/

Suosittelija:

Kehitämme jatkuvasti digitaalisia palveluitamme ja tavoitteemme on lisätä automaation hyödyntämistä sekä asiakkaidemme suuntaan, että omassa toiminnassamme. HiQ:n kokonaispalvelu vastaa tarpeeseemme – ajatus RPA:n ja integraation yhdistämisestä on järkevä ja tehokas.

etri Luurila, CIO, Nurminen Logistics

Pinterest
Referenssin infoboxi
HiQ Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Nurminen Logistics
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Antti Toivanen

Lisätietoja

Yritysprofiili HiQ kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Toimialakokemus

IT

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin HiQ kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

HiQ - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

HiQ - Muita referenssejä

HiQ - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia