Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

NSF Telecom ja Telepapat korvaavat perinteiset lankapuhelimet internet-yhteydellä toimivalla kotipuhelimella

BloggausTelepapat tuovat kotipuhelimet myyntiin suoraan kuluttajille tuotenimillä Satavarma™ ja Satavarma™ Plus. Telepappojen käyttövalmiit puhelin ja liittymä -paketit toimivat kuitu- ja laajakaistayhteyksillä.

Telepappojen Satavarma kotipuhelin ja liittymä -paketti on nykyajan lankapuhelin, jonka lisäominaisuudet helpottavat soittamista ja lisäävät tavoitettavuutta. Telepappojen Satavarma liittymien suunnittelussa keskiössä on ollut vaivaton käyttökokemus sekä tavoitettavuuden varmistaminen erilaisissa tilanteissa käyttäjäryhmien tarpeet huomioiden.

”Televiestintäala muuttuu ja perinteisen lankapuhelinverkon toiminta-alue pienenee jatkuvasti. Tämän vuoksi monien asiakkaiden tarpeet ovat jääneet huomioimatta. Meillä asiakkaiden jatkuva kuunteleminen ja ratkaisukeskeisyys ovat aina olleet tärkeimmät tekijät uusien tuotteiden ja palveluiden kehityksessä. Telepappojen Satavarma on syntynyt asiakkaita kuuntelemalla. Markkinoilla on tarvetta tällaiselle tuotteelle ja pyrimme vastaamaan siihen tarjoamalla tämän päivän kotipuhelimen sitä tarvitseville”, kertoo Telepappojen suunnittelussa mukana oleva Kalevi Ahola.

Laajakaistayhteys takaa paremman kuuluvuuden katvealuilla sekä myös sisätiloissa, joissa on puhelinverkon kuuluvuusongelmia. Lisäominaisuuksien ansiosta soittaminen ja henkilön tavoittaminen on helpompaa, mikä lisää turvallisuutta etenkin silloin kun henkilön tavoittaminen matkapuhelimella on tavallisesti hankalaa.

”Tuotteen käyttäjäryhmät ovat esimerkiksi lapsiperheet, seniorit sekä kaikki jotka haluavat helppokäyttöisen kotipuhelimen. Uskomme, että monet läheiset tulevat hankkimaan puhelimen esimerkiksi iäkkäämille vanhemmilleen. Telepappojen kotipuhelin on myös hyvä lisä kännykän rinnalle. Kaikki eivät ole valmiita tai halukkaita käyttämään ainoastaan matkapuhelinta. Uudenlainen kotipuhelin sopii myös niille joilla ei ole ollut lankapuhelinta ennen”, kertoo Markku Tiuri Telepapoilta.

Telepapoilla on merkittävä kokemus ja osaaminen televiestintätuotteista ja se haluaa laajentaa tuotevalikoimaansa uudessa tuotekategoriassa. Telepappojen Satavarma™ ja Satavarma™ Plus kotipuhelin ja liittymä ovat tilattavissa Telepapat.fi -sivuston kautta.

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Marko Hentilä, NSF Telecom, puh. 040 830 7803, marko.hentila@nsftele.com

Tietoa Telepapoista:
Telepapat on osa suomalaista telekommunikaatioyritystä NSF Telecomia, joka on vuodesta 2002 asti erikoistunut tarjoamaan innovatiivisia ohjelmistoratkasuja ja verkkopalveluita teleoperaattoreille ja palveluntuottajille. Lisäksi se on tuonut markkinoille kuluttajien arkea helpottavia tuotteita ja palveluita. Yrityksen päätoimipiste sijaitsee Espoossa.

www.nsftele.com - NSF Telecom kansainvälinen www-sivu
www.telepapat.fi - Telepapat www-sivu

Pinterest
NSF Telecom Ab

Lisätietoja

Yritysprofiili NSF Telecom kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

Telekommunikaatio

Siirry yrityksen profiiliin NSF Telecom kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

NSF Telecom - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

NSF Telecom - Muita referenssejä

NSF Telecom - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tutkimus: julkisen pilven suurimmat tietoturvahaasteet 2020
Tiedonhaku maksaa organisaatioille isoja summia – Ilveshaku on yrityksen sisäinen hakukone, joka vie käyttäjän nopeasti tiedon lähteille
Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia