Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Novellus Pilvipalvelut auttoi Maskua asiakaspalvelun kehittämisessä

Referenssi

Maskulla oli käytössään vanha itsetehty tiketöintijärjestelmä, jonka raportointitoiminnot sekä käsittelyprosessi eivät vastanneet nykypäivän vaatimuksia. Uuden asiakaspalvelujärjestelmän lähtökohtana olikin parantaa tikettien seurantaa ja raportointia sekä kehittää osastojen välistä yhteistyötä.

Käyttöönotto oli nopea

Mikko Virta, Solution Manager, kertoo käyttöönoton menneen hyvin ja nopeasti. Kokonaisuudessaan prosessi ensimmäisestä workshopista tuotantokäyttöön vei noin kolme kuukautta sisältäen kesälomatkin. Varsinainen käyttöönotto oli yhden kuukauden mittainen.

Mikko antaa hyvää palautetta käyttöönottoon kuuluneesta workshopista:

"Workshopin myötä hahmottui ne asiat, mitä pitää vielä tarkentaa. Workshop sai kaikilta hyvää palautetta, kaikki oli satasella muutoksen takana. Kyseessä ei kuitenkaan ollut vain uuden järjestelmän käyttöönotto, eli puhdas IT-projekti, vaan ennen kaikkea kulttuurillinen ja toimintamalleja koskeva muutos, jonka uusi järjestelmä vain mahdollistaa.", Mikko jatkaa.

Käyttöönoton myötä prosesseja muutettiinkin melko paljon. "Asiakaspalvelukeskusen roolia kasvatettiin. He saivat lisää valtaa ja vastuuta. Myös reklamaatiokäsittelijöiden rooli muuttui heidän asiantuntijuuttaan paremmin hyödyntäväksi.", kertoo Mikko.

Freshdesk on helpottanut asiakaspalvelua

Kokonaisuudessaan Freshdesk on parantanut raportoinnin lisäksi myös yrityksen sisäistä viestintää ja kapulan vaihtoa. Asiat eivät jää hoitamatta. Asiakaspalvelijat voivat pyytää helposti Freshconnect-chatin avulla apua myymälöistä tai hallinnosta.

Raportointia varten data viedään Power BI:n. Mikon mukaan Power BI-integraatio on mahdollistanut hyvinkin monipuolisen raportoinnin ja viikkopalavereihin saadaan sitä kautta nyt hyvin numeroita täydentämään Freshdeskin omaa rapotointia. Myös asiakaspalvelun laadullinen mittaaminen ja laaturaportit ovat mahdollistaneet palvelun sekä osastojen välisen yhteistyön entistä tehokkaamman kehittämisen.

Asiakkaan tarpeet huomioitiin hyvin

Masku on ollut tyytyväinen Novelluksen ratkaisuhakuiseen toimintaan. "Novellus ei tehnyt asioita myynti edellä, vaan on oikeasti mietitty asiakkaan tarvetta ja haettu asiakaskeskeistä ratkaisua.", Mikko jatkaa.

Freshdesk on täyttänyt Maskun tarpeet hyvin ja se on hyvin joustava ratkaisu. Myös tuen nopeuteen niin Freshworksin kuin Novelluksenkin osalta ollaan tyytyväisiä.

Suosittelija:

Novellus ei tehnyt asioita myynti edellä, vaan on oikeasti mietitty asiakkaan tarvetta ja haettu asiakaskeskeistä ratkaisua

Mikko Virta

Pinterest
Referenssin infoboxi
Novellus Palvelut Oy logo

Tiedot

Tilaaja: MASKUN KALUSTETALO OY
Ajankohta: 2018
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Kim Hiekkanen

Lisätietoja

Yritysprofiili Novellus Palvelut kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Toimialakokemus

Kauppa

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Freshdesk
Freshworks
tiketöinti
tikettijärjestelmät

Siirry yrityksen profiiliin Novellus Palvelut kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Novellus Palvelut - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Novellus Palvelut - Muita referenssejä

Novellus Palvelut - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia