Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Novellus Pilvipalvelut auttoi Kiiltoa asiakaspalvelun uudistamisessa

Referenssi

Kiillossa asiakaskokemusta halutaan kehittää jatkuvasti. Brändiuudistuksen myötä lähdettiin uudistamaan myös asiakaspalvelua: asiakkaiden yhteydenottokanavia haluttiin yhdenmukaistaa ja palvella asiakkaita yhtenä Kiiltona.

Samalla haluttiin rakentaa entistä tiiviimpää yhteistyötä eri liiketoiminta-alueiden välillä, mihin tarpeeseen yhteinen asiakaspalvelu ja Freshdesk sen teknisenä ratkaisuna toivat helpotusta.

Freshdeskiin ollaan tyytyväisiä

Katja Suuriniemi, Business Support Officer, on tyytyväinen asiakaspalvelun käyttöön hankittuun Freshdesk-asiakaspalvelujärjestelmään. "Asiakkaiden näkökulmasta palvelu on sujuvampaa, kun yhteydenotot ohjataan asiakaspalvelusta suoraan oikeille asiantuntijoille, jolloin asiakasta voidaan palvella nopeammin, eikä asiakkaan tarvitse miettiä keneen hän ottaa yhteyttä."

Asiakaspalvelun uudistamisen tavoitteena olikin nimenomaan ajansäästö niin asiakkaalta kuin omaltakin organisaatiolta. Freshdesk onkin otettu käyttäjien keskuudessa hyvin vastaan sen selkeän ja yksinkertaisen käytön johdosta.

Artikkelipankki auttaa tiedon jakamisessa

Tiedon jakaminen nähtiin Kiillossa myös tärkeänä osana liiketoiminta-alueiden yhteistyötä. Samasta asiakaspalvelujärjestelmästä löytyvä artikkelipankki auttaa tiedon hallinnassa ja jakamisessa. Yhteisen artikkelipankin avulla henkilöstön osaamisen kehittäminen on aiempaa helpompaa.

Raportointi auttaa toiminnan kehittämisessä

Suuriniemi on tyytyväinen Freshdeskin tarjoamiin raportteihin, jotka antavat hyvän kuvan asiakaspalvelun yhteydenottojen määrästä, sekä kysymyksien luonteesta. Yhteydenottojen luokittelu auttaa myöhemmin toiminnan kehittämisessä.

Myös Novelluksen palvelusta on hyvää sanottavaa. "Vastaukset tulevat nopeasti ja on hienoa kun voimme asioida suomeksi. Meitä ei ole myöskään unohdettu käyttöönoton jälkeen vaan Novellus on ollut kiinnostunut myös käyttäjäryhmien kokemuksista. On hienoa, että myös käyttäjäryhmien kommentteja on haluttu kuulla. Novelluksen toiminnassa on selkeä ote ja suunnitelmallisuus.", Katja päättää

Suosittelija:

Novelluksen toiminnasta näki, että ei olla ensimmäistä kertaa tekemässä. Tekemisessä on selkeä ote ja suunnitelmallisuus.

Katja Suuriniemi

Pinterest
Referenssin infoboxi
Novellus Palvelut Oy logo

Tiedot

Tilaaja: KIILTO OY
Ajankohta: 2019
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Kim Hiekkanen

Lisätietoja

Yritysprofiili Novellus Palvelut kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Freshdesk
Freshworks
tiketöinti
tikettijärjestelmät

Siirry yrityksen profiiliin Novellus Palvelut kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Novellus Palvelut - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Novellus Palvelut - Muita referenssejä

Novellus Palvelut - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia