Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Normet valitsi Paletten hankinnasta maksuun -ratkaisun

ReferenssiNormet Group on nopeasti kasvava ja globaali teknologiayritys, joka tarjoaa ratkaisuja haastaviin asiakasprojekteihin maanalaisessa kaivos- ja tunnelitoiminnassa. Normet kehittää ratkaisuja aina ideasta tuotantoon ja käyttöön – ihmisten ja ympäristön hyvinvointia ajatellen. Normet Groupilla työskentelee yli 1 300 alan ammattilaista 30 maassa.

Normet valitsi Paletten hankinnasta maksuun -ratkaisun yhtenäistämään toimintatapoja ja tehostamaan koko konsernin prosesseja maailmanlaajuisesti. Paletten laskun käsittely -järjestelmä otetaan käyttöön ensimmäisessä vaiheessa Suomessa, Isossa-Britanniassa, Sveitsissä, Kanadassa, USA: ssa, Intiassa, Australiassa, Perussa ja Chilessä. Järjestelmän avulla on tarkoitus minimoida kaikki rutiinityö laskujen käsittelyyn liittyen kaikissa yrityksen toiminnoissa, sekä saavuttaa entistä parempi läpinäkyvyys ja ennustettavuus hankinnasta maksuun -prosessiin.

”Palette valikoitui pitkän kartoitusprosessin jälkeen toimittajaksemme. Arvostimme ratkaisun mahdollisuutta automatisoida suurin osa laskujen käsittelystä sekä ohjelma käyttöystävällisyys. Sekä toimittajan sitoutuminen ja aktiivisuus myyntiprosessin aikana ”, kertoo Normet Groupin CDO Sanna Pekari.

Normet Groupin talouden ja hankinnan parissa työskentelevien keskuudessa odotetaan jo innolla tulevaa Palette-käyttöönottoa. ”Olemme asettaneet kovat tavoitteet toiminnan tehostamiselle ja automaation tasolle tulevan järjestelmän myötä. Konsernin laajuinen ratkaisu tuo myös ennustettavuutta, läpinäkyvyyttä ja mahdollistaa yhtenäiset prosessit”, Pekari jatkaa.

Lue lisää Normet Groupista täältä.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Palette Software Oy logo

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili Palette Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
Taloushallinto

Omat tagit

hankinnasta maksuun
purchase to pay
P2P

Siirry yrityksen profiiliin Palette Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Palette Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Palette Software - Muita referenssejä

Palette Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia