logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Nordic Morning Oyj

Referenssi "Primavistan avulla olemme saaneet pääosin Pohjoismaissa toimivan liiketoimintamme ohjauksen hyvin hallintaan. Meillä on useita liiketoiminta-alueita ja raportointirakenteet muuttuvat usein. Primavista palvelee meitä niin toteuman raportoinnissa, budjetoinnissa kuin ennusteiden laadinnassa sekä konsernilaskennassa.
Pitkän käyttökokemuksemme aikana järjestelmän ylläpito on ollut aidosti itsellämme. Kehitystarpeet on huomioitu versiopäivitysten kautta hyvinkin nopeasti ja kustannustehokkaasti."

Näin toteaa Nordic Morning (aiemmin Edita) Oyj:n talousjohtaja Kati Niemelä meidän kanssamme jo monia vuosia sitten toteutetusta ohjausjärjestelmästä..

Nordic Morning-konsernin kaikkien yhtiöiden toimialana on viestintä. Ydinliiketoimintoja ovat graafinen tuotanto ja kustantaminen, joiden tehtävänä on tuottaa ja kehittää viestinnässä tarvittavia tuotteita, palveluita ja ratkaisuja. Tätä ydintä tukevat digitaaliseen viestintään, sisältötuotantoon, medialiiketoimintaan ja logistiikkaan liittyvät toiminnot, joilla on selkeä synergiayhteys ydinliiketoimintoihin. Konsernin liikevaihto on noin 121 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä vajaat 700. Suomen (48 %) lisäksi konserni toimii muissa pohjoismaissa ja Baltiassa (52 %). Yhtiöllä on lisäksi toimintaa Intiassa ja Ukrainassa. Liikesuhteemme syntyi jo aivan 90-luvun alussa, kun yhtiö vielä tunnettiin nimellä Valtion painatuskeskus.

Primavista-ohjelmisto­perheestä käytössä ovat kaikki moduulit tuotepäällikkötasolta yritysjohtoon - myös ulkoisen laskennan mukainen Konsernitilinpäätös, jolla julkisena yhtiönä on tärkeä rooli. Käyttäjiä on kotimaassa runsaat 100 ja ulkomaisissa yksiköissä vajaa 100. Asiasta vastaa konsernin talousjohtaja Kati Niemelä. Pääkäyttäjänä toimii Group Controller Kimmo Verkola.

Suosittelija:

Kati Niemelä

Pinterest
Referenssin infoboxi
Gordion-talousohjaus Oy

Tiedot

Tilaaja: Nordic Morning Oyj
Ajankohta: 1990 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Kimmo Verkola

Lisätietoja

Gordion-talousohjaus Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Gordion-talousohjaus Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Gordion-talousohjaus - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Gordion-talousohjaus - Muita referenssejä

Gordion-talousohjaus - Muita bloggauksia

Siirry Gordion-talousohjaus Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Oliko S-Pankin rallivideo kopioitu Vincitiltä? Ex-markkinointijohtaja osoitti videoiden yhtäläisyydet, S-Pankki kiistää plagioinnin
Anthony Gyursanszky Codenton uudeksi toimitusjohtajaksi - yrityksen tulevaisuudesta päättää koko työyhteisö
Väite: jopa puolet somevaikuttajien seuraajista feikkejä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia