Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Nopeampaa hoitoa digitalisaatiolla

Referenssi”Tablettitietokoneella toimivan ja hammashoitoyksikköön integroitavan ohjelmiston kehittäminen oli meillä pitkään taka-ajatuksena. Protaconilta oltiin juuri sopivaan aikaan yhteydessä, sillä itsellämme ei olisi ollut resursseja suunnitella näin monipuolista pc-ohjelmistoa laitteisiimme. Windows 8 oli projektin alussa vasta tulossa ja oli olemassa riski, että projekti sen vuoksi myöhästyy. Saimme tämän kuitenkin heti uudelle teknologialle ja otimme Fimet IDIS -ohjelmiston käyttöön vajaa vuosi sitten.

Olemme saaneet paljon positiivista palautetta hammaslääkäreiltä. Protaconin suunnittelemaa ohjelmistoa on pidetty helppokäyttöisenä ja selkeänä. Monet hammaslääkäreiden tekemät toiminnot ovat nopeutuneet ohjelmiston ansiosta merkittävästi. Myöskään potilaille ei enää aiheudu ikäviä tilanteita, joissa hammaslääkäri joutuisi kurottelemaan pöytätietokoneelle katsomaan kuvia kesken hoitotoimenpiteiden.

Ennen hoitotyössä tarvittavat videokamerat olivat monesti siellä laatikon pohjalla tai niitä oli muuten hankala käyttää. Nyt pitkiä johtoja ei risteile lattioilla ja videokamera on helposti käytettävissä suoraan instrumenttisillalla. Fimet IDIKSESSÄ ovat mukana videonäyttö ja röntgenanturi, joten röntgenkuvat tulevat muutamassa sekunnissa näkyviin tablettitietokoneelle. Kosketusnäytön avulla hammaslääkäri pystyy näyttämään videokuvaa potilaallekin – vaikka demonstroimaan, mikä on alkutilanne ja lopputilanne.

Tai suuhygienisti näyttämään hammaskiven poiston yhteydessä, mistä hampaat ovat jääneet pesemättä. Se voi motivoida potilasta huolehtimaan jatkossa paremmin hampaistaan. Mukana on myös pienimuotoinen potilastietokanta, joten kuvista saadaan tallenteet, jotka voidaan yhdistää oikeille henkilöille saman tien. Muita vastaavilla ominaisuuksilla varustettuja hammashoitoyksiköitä ei markkinoilla tietääksemme tällä hetkellä ole tarjolla.

Tämä on niin kutsutusti suljettu järjestelmä, joten asiakkaan ei tarvitse taistella tietokoneongelmien, kuten ohjelmistopäivitysten kanssa. Myöskään ohjelmistojen yhteensopivuusongelmia ei tule. Integroitu järjestelmä tulee jopa kymmeniä prosentteja edullisemmaksi kuin jos ostaisi laitteet erikseen. Ohjelmistoasennukset ja testaukset tehdään tehtaalla valmiiksi. Huoltomies vain kytkee Fimet IDIKSEN hammashoitoyksikköön, jonka jälkeen se on toimintavalmis.”

https://www.protacon.com/menestystarinat/fimet/

Suosittelija:

Potilaille ei enää aiheudu ikäviä tilanteita, joissa hammaslääkäri joutuisi kurottelemaan pöytätietokoneelle katsomaan kuvia kesken hoitotoimenpiteiden.

Kari Kiviniemi

Pinterest
Referenssin infoboxi
Protacon Solutions Oy

Tiedot

Tilaaja: Fimet Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Protacon Solutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Toiminnanohjaus ERP
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Integraatiot
IoT
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT
Telekommunikaatio
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Protacon Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Protacon Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Protacon Solutions - Muita referenssejä

Protacon Solutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Ympäristöystävällisiä innovaatioita – esittelyssä 6 suomalaista kestävän kehityksen startupia
Retkeilykesä on kuumimmillaan – Parhaat ilmaiset retkeilysovellukset Androidille ja iOSille
Suutarin pojasta kasvoi Royal Societyn jäsen – Boolen algebran loi itseoppinut matemaatikko

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia