Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Nomis tuntee Microsoft Dynamics NAVin – Case Solteq

ReferenssiToimitamme Microsoft Dynamics NAV -ympäristöön kustannustehokkaita ja asiantuntevia palveluita sekä resursseja. Osaamisemme kattaa laajan skaalan NAV-versioita aina NAV 2018 –versioon saakka. Microsoftin Gold Partner -status ja aktiiviset asiakasprojektit takaavat aina ajantasaisen osaamisen. Resursoinnissa hyödynnämme globaalia yritysrakennettamme. Tiimien tehokas ja joustava resursointi, sekä joustavat laskutusmallit yhdistettynä mahdollisuuteen hyödyntää eri aikavyöhykkeiden tuomaa etua on asiakkaidemme mukaan paketti, jota ei kannata ohittaa.
Senior Manager Kimmo Saarinen, Solteq:
”Palava halu palvella”
Solteq on pitkän linjan suomalainen yritys, jonka juuret ovat Tampereella. Toimimme useilla ohjelmistopalveluiden osa-alueilla. Erityisesti olemme keskittyneet sekä perinteisiin toiminnanohjausjärjestelmiin että digitaalisiin ratkaisuihin.
Useimmat suomalaiset ovat tietämättään ratkaisujemme kanssa tekemisissä päivittäin, sillä olemme muun muassa johtavia kassa- sekä toiminnanohjausjärjestelmien toimittajia Suomessa.
Solteq on vahvasti mukana monikanavaisten ratkaisujen toimittamisessa hankinnoista raportointiin. Kunnianhimoisena tavoitteenamme on yksinkertaistaa digitaalista maailmaa. Haluamme tarjota sellaisia käytännön työkaluja ja ratkaisuja, joilla asiakkaamme pystyvät tekemään menestyksellistä liiketoimintaa niin verkossa kuin perinteisen kaupan alallakin.
Näiden tavoitteiden toteuttamiseksi meillä on näkemyksellistä osaamista ja sitoutuneita ihmisiä. Apunamme käytämme tarvittaessa myös loistavia yhteistyökumppaneita.
Nomis tuntee Microsoft Dynamics NAVin
Vajaa pari vuotta sitten Solteqille tuli hospitality-alan asiakas, jonka palvelutarjonta oli erittäin runsasta ja monimuotoista. Yritys tarjoaa palveluita, tuotteita ja elämyksiä kuluttajille sekä yhteisöille; verottomasti, mutta myös verollisesti useiden eri yhtiöiden kautta.
Asiakas oli uusimassa kassa-, tilaus-, varaus- ja toiminnanohjausjärjestelmäänsä. Vaatimukset olivat korkealla heidän monipuolisen liiketoimintansa takia. Tiesimme, että ratkaisu löytyisi yhdistelmästä, johon kuuluivat Microsoft Dynamics NAV, LSRetail sekä Cenium.
Jo pitkään Solteqilla on ollut kasvavaa kysyntää NAV- ja LSRetail -osaamiselle. Etsimme kumppania, joka tuntee NAVin hyvin. Tiemme osuivat yhteen Nomiksen kanssa ja heidän osaamisensa vaikutti hyvin laaja-alaiselta. Nomis alkoikin tehdä tärkeää osaa toimituksesta.
Suomessa suomeksi
Nomiksen erottaa muista partnereista se, että heillä on toimintaa myös Suomessa. Yritys on rekisteröity Suomeen ja kanssakäyminen hoituu myös suomeksi. Se on meille mutta myös asiakkaillemme tärkeää.
Nomiksessa yhteyshenkilömme ovat Janne Ketola ja Martti Lehtonen. Heidän kanssaan asiointi on mutkatonta ja he hoitavat hyvin kommunikoinnin omien sidosryhmiensä kanssa.
Joustava ja luotettava kumppani
NAV ja LSRetail -liiketoimintamme on kasvanut huimasti ja Nomis on ollut yksi tekijä mahdollistamassa tätä kasvua. Heillä on alallamme arvostettua osaamista sekä myös ratkaisuja tarjolla kilpailukykyiseen hintaan. Solteq vastaa alihankkijoidensa työstä kuten omastaan, joten on tärkeää, että alihankkija on luottamuksen arvoinen ja yhteistyö on sujuvaa.
Nomiksen kanssa asioinnissa olen erityisesti pitänyt joustavuudesta ja luotettavuudesta. Tästä on yhtenä esimerkkinä hiljattain asiakastilanteessa ilmennyt kiireellinen tekninen ongelma samaan aikaan, kun moni Solteqin omista asiantuntijoista oli koulutuksessa.
Laitoin Nomikselle avunpyynnön. Lähes saman tien sähköpostiin kilahti vastaus, että me ratkaistaan tämä. Ja nopeasti asia selvisikin. Siinä ei kyselty, että minkä sopimuksen piirissä tämä tehdään tai että mitkä tunnit merkataan. Oli vain palava halu palvella ja löytää ratkaisu meidän ja asiakkaamme pulmaan.

Suosittelija:

Nomiksen kanssa asioinnissa olen erityisesti pitänyt joustavuudesta ja luotettavuudesta. Tästä on yhtenä esimerkkinä hiljattain asiakastilanteessa ilmennyt kiireellinen tekninen ongelma samaan aikaan, kun moni Solteqin omista asiantuntijoista oli koulutuksessa. Laitoin Nomikselle avunpyynnön. Lähes saman tien sähköpostiin kilahti vastaus, että me ratkaistaan tämä. Ja nopeasti asia selvisikin. Siinä ei kyselty, että minkä sopimuksen piirissä tämä tehdään tai että mitkä tunnit merkataan. Oli vain palava halu palvella ja löytää ratkaisu meidän ja asiakkaamme pulmaan.

Kimmo Saarinen, Senior Manager

Pinterest
Referenssin infoboxi
Nomis Oy

Tiedot

Tilaaja: Solteq
Ajankohta: 2017 - 2018

Lisätietoja

Yritysprofiili Nomis kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Nomis kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Nomis - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Nomis - Muita referenssejä

Nomis - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Pyöräilysää-palvelu kannustaa tamperelaisia ilmastoystävälliseen liikkumiseen säässä kuin säässä
Tutkimus: koronaviruksen vaikutukset suomalaisten työhön - Poikkeusolot vähensivät vuorovaikutusta työkaverien välillä
Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia