Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

NoHo sivustouudistus

ReferenssiPohjoismaihin laajentunut NoHo Partners Oyj (ent. Restamax) oli tilanteessa, jossa ylläpidettäviä verkkojulkaisujärjestelmiä oli useita, ja jotka olivat jo osin elinkaarensa ehtoopuolella. Uudistimme niin ravintola.fi -sivuston kuin loimme sivustot yksittäisille ravintoloillekin.

Lue artikkelistamme kuinka hanke vietiin läpi.

Sata ravintolaa – yksi sivustoteema

Asiakkaamme toimiala, ravintolatoimiala, on itsessään todella monimuotoinen: valikoimaan mahtuu useanlaisia ravintoloita, joilla kaikilla on omat tarpeensa sivustoille. Ja ravintolamäärä itsessään, tätä kirjoittaessa (17.4.2020) ravintoloita ketjulla on yhteensä 250 kappaletta (lähde: https://www.noho.fi/ravintolatoiminta/). Kunnioitettava määrä! Vaikka kaikki eivät omaa sivustoa tarvitsekaan, niin selvää on, että sivustopohjan tulee taipua moneen tarpeeseen.

Lähdimme suunnittelemaan ja toteuttamaan sivustohanketta, jolla saataisiin katettua niin konsernin kuin yksittäisen ravintoloitsijankin toiveet täyttävä sivustokokonaisuus. Keskeisiksi elementeiksi tunnistimme hyvän jatkokehitettävyyden lisäksi myös yksinkertaisen ylläpidettävyyden ravintoloitsijoille, ravintoloiden oman brändin esiintuomisen sekä toisaalta konsernin tunnistettavuuden sivustoista. Hankkeen aikana toteutimme myös toisen projektin, ravintola.fi -uudistuksen, jolle tehtiin oma teemansa.

Mitä seuraavaksi?

Me Geniemillä suosimme kumppanuusmallia. Pyrimme löytämään yhdessä asiakkaan kanssa kustannustehokkaan ja mielekkään toimintatavan toteuttaa mahdollisimman hyvää ja nopeaa palvelua – hämärrämme rajaa perinteisten Tilaajan ja Toimittajan välillä yhdessä tekemällä.

Olemme havainneet meille toimivaksi tavaksi kuukausittaiset seurantapalaverit, joissa käymme läpi mennyttä ja tulevaa. Pyrimme haastamaan asiakkaan kanssa toisiamme, ja meillä kaikilla on turvallinen ympäristö niin ehdottaa kuin sanoa vastaankin. Kuinka usein toimittaja torppaa idean, jonka asiakas esittää ja on valmis maksamaan toteutuksesta? Me voimme tehdä niin, mikäli koemme, että ajatus ei ole hyvä ja perustelemme meidän näkökantamme. Uskommekin että olemme onnistuneet rakentamaan molemminpuolisen luottamuksen vuosien yhteistyön aikana, ja myös asiakas arvostaa sitä, että uskallamme tarvittaessa sanoa vastaankin. 

Esimerkkejä julkaistuista sivustoista

Kuten aiemmin mainittiin, yksittäisten ravintoloiden tulee saada tuoda omaa brändiänsä esiin mm. brändivärein, mutta toisaalta myös konsernin linjan tulee olla tunnistettavissa. Ohessa esimerkkejä sivustoista, joissa on riittävän paljon samaa, mutta kuitenkin myös eroa. Onnistuimmeko mielestäsi siinä, että nämä tarpeet täyttyvät?

ravintola.fi (portaali)

sinaolettahti.fi (Sinä olet tähti) – ensimmäinen sivusto, joka platformille julkaistiin ei ollutkaan ravintolan sivusto, vaan jotain ihan muuta

loylyhelsinki.fi (Löyly Helsinki) – vaalea teema, hampurilaisvalikko

salutorget.fi (Salutorget) – vaalea teema, täyskorkea valikko

ravintolahook.fi (Ravintola Hook) – tumma teema, hampurilaisvalikko

toolonranta.fi (Töölönranta) – vaalea teema, pudotettu valikko

ravintolanokka.fi (Ravintola Nokka) – tumma teema, täyskorkea valikko

masuasianbistro.fi (Masu Asian Bistro) – tumma teema, pudotettu valikko

Lue artikkelistamme, miten asiakkaamme kommentoi sivustouudistusta.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Hion Digital Oy logo

Tiedot

Tilaaja: NoHo Partners Oyj
Ajankohta: 2019 - 2020
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jussi Rajamäki / Sales Lead

Lisätietoja

Yritysprofiili Hion Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Webkehitys

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

DustPress
gutenberg

Siirry yrityksen profiiliin Hion Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Hion Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Hion Digital - Muita referenssejä

Hion Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia