Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Njam haastaa kasvattamaan kasvisten määrää ruokalautasella

ReferenssiNjam on Apetitin kanssa toteutettu mobiilisovellus iOS ja Android -laitteille terveellisempiin valintoihin ruokavaliossa. Nämä valinnat tehdään helpommaksi tarjoamalla Njamin käyttäjille herkullisia ja monipuolisia, kasviksista inspiroituneita reseptejä.

Käyttäjät voivat luoda Njamin yli 600 reseptin joukosta itselleen ruokalistan, joka koostuu kasvispainotteisista aterioista. Oman ruokavalionsa voi määrittää esimerkiksi huomioimaan gluteenittomuus ja erinäiset allergiat ja reseptejä löytyy niin vegaaneille, kasvissyöjille kuin sekaruokavalioakin noudattaville. Valittujen reseptien tuomista lautaselle helpotetaan tarjoamalla käyttäjälle ostoslista tarvittavista raaka-aineista.

Njamin tarjoamat reseptit räätälöidään käyttäjille tekoälyä hyödyntävän suosittelumoottorin avulla, joka seuraa käyttäjän tekemiä valintoja ja tarjoaa muiden samankaltaisilla mieltymyksillä toimineiden käyttäjien valintojen pohjalta uusia reseptejä kokeiltavaksi. Palvelu myös palkitsee kasvishaasteisiin osallistuneita ruokalijoita pisteillä.

Njam tarjoaa Apetitille kanavan palvella asiakkaitaan suoraan ja samalla tukea ydinliiketoimintaansa: pakasteiden ja tuoreksien myyntiä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että Njam uudistaa heidän nykyistä liiketoimintaansa sekä luo uusia mahdollisuuksia tulevaisuuteen.

Kuluttajalle näkyvän sovelluksen lisäksi Njamin taustalle on kehitetty reseptinhallintatyökalu, jonka avulla mm. reseptien tuotetietoja voidaan käyttää myös mahdollisissa tulevissa kehityshankkeissa.

Suosittelija:

Kiskon tapa toimia on auttanut laajentamaan myös omaa näkemystä ohjelmistoprojekteista ja hyvän softan tekemisestä. Kommunikaatio on ollut välitöntä ja projekti on edennyt tosi sujuvasti!

Maija Nousiainen, Njamin tuoteomistaja, Apetit Ruoka Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Kisko Labs Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Apetit Ruoka Oy
Ajankohta: 2017 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Antti Salonen

Lisätietoja

Yritysprofiili Kisko Labs kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus
Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

Android
iOS
React
Ruby on Rails

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Kisko Labs kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Kisko Labs - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Kisko Labs - Muita referenssejä

Kisko Labs - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia