Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Nitro muotoilee liiketoimintaansa vastaamaan entistä paremmin digitalisaation mahdollisuuksia

ReferenssiNitro valitsi Nextconin konsultikseen teknisten ratkaisujen portfoliohankkeeseen.


Hankkeen tavoitteena on luoda uusi tapa johtaa Nitron teknisten ratkaisujen portfoliota ja ottaa DevOps-malli käyttöön digitaalisten palvelujen kehittämisessä.


– Nitro on markkinoinnin suunnittelutoimisto, hybriditoimisto. Me haluamme keskittyä johtamaan asiakkuuksia asiakasymmärryksen kautta, suunnittelemaan monikanavaista markkinointia ja palvelukokemuksia sekä vetämään teknisiä hankkeita, jotka sitten voimme toteuttaa yhdessä kumppaniverkostomme kanssa parhaalla mahdollisella tavalla, sanoo Nitron varatoimitusjohtaja Sami Puutio ja jatkaa:

– Halusimme tähän teknisten ratkaisujen portfoliohankkeeseen ulkopuolista asiantuntijanäkemystä, minkä vuoksi käännyimme Nextconin puoleen. Ulkopuolinen näkee asiat kauempaa, mikä tuo sisäiseen kehityshankkeeseen lisäarvoa nostamalla esiin kysymyksiä, vaihtoehtoisia polkuja ja uusia ratkaisumahdollisuuksia.


Strategiset tavoitteet toteen

Ensimmäisessä priorisointikokouksessa päätettiin kehityshankkeen suunnasta. Työskentelymallina olivat kehitystyöpajat ja iterointia tehtiin viikoittain. Prosessista luotiin mahdollisimman ketterä ja osallistava. Työpajojen jälkeen teknisten ratkaisujen portfolio otetaan käyttöön, sitä ylläpidetään ja kehitetään. Työ ei siis lopu, vaan päinvastoin alkaa.

– Kehityshanke auttaa meitä osaltaan viemään läpi muutosohjelmaamme ja varmistaa Nitron sisällä yhteisen ymmärryksen strategisesta tavoitteesta. Uskon, että palvelumallimme auttaa meitä vieläkin tiiviimpiin asiakassuhteisiin, kun kykenemme reagoimaan entistä nopeammin asiakkaidemme liiketoimintamuutoksiin ja saavuttamaan asetetut tavoitteet, Nitron toimitusjohtaja Pasi Hiltunen sanoo.

– Siirrymme samalla entistä vahvemmin kumppanuusmalliin, jossa oman suunnittelun ja tuotanto-osaamisen tukena on mukana alan kovimmista toimijoista koostuva kumppaniverkosto. Asiakkaamme ovat tehneet kovasti töitä teknisten alustojensa modernisoinnissa, joten tulemme näkemään jatkossa useita edelläkävijäpalveluita, joissa saavutettavuus, henkilökohtainen asiakaskokemus ja moderni markkinointiviestintä toteutuvat symbioosissa. Olemme pitkälti jo valinneet globaalisti kykenevät kumppanit pilvipalveluiden ylläpitoon, tekniseen toteuttamiseen ja datan hyödyntämiseen. Isompi ekosysteemi tarkoittaa, että meillä on enemmän mahdollisuuksia suunnitella ja kehittää asioita, Hiltunen jatkaa.

– Haluamme tarjota asiakkaillemme skaalautuvia ja joustavia palveluja, joiden ytimessä on asiakasymmärrys. Teknisten ratkaisujen portfolio vaikuttaa niin suunnitteluun, myyntiin kuin johtamiseenkin, joten on tärkeää, että se tulee kaikille tutuksi, Puutio summaa.

Ulkopuolinen asiantuntija tuo näkemystä

Nextcon tuo yritysten kehityshankkeisiin ulkopuolisen asiantuntijanäkemyksen sekä vahvaa vetoapua.

– Autamme yrityksiä liiketoiminnan muotoilussa. Nitrossa portfolion toteutettiin muutaman työpajan tuotoksella, joten aina ei suurista kehityshankkeista ole kyse mutta vaikutus johtamiseen ja kilpailukykyyn on merkittävä. sanoo Nextconin johtava konsultti Sami Karjalainen.

– Kehityshankkeiden onnistumisessa olennaista on asiantunteva fasilitointi, osallistaminen ja sitoutuminen. Hyvin vedetty hanke tuo aina yhtenäisyyttä sekä toimintatapoihin että tiimiin.

- Ulkopuolisen osaajan käyttö on aina vaikeaa asiantuntijaorganisaatiossa, jolla on itselläkin paljon asiantuntemusta kehityshankkeiseen liittyvästä aihepiireistä. Sen vuoksi on ratkaisevaa, että hankekonsultti hallitsee hyvin eri työpajakäytännöt ja ymmärtää asiakkaan liiketoiminnan ja sen strategiset tavoitteet työkaluna, jolla voi ohjata ja osallistaa Nitrolaisia sekä johtaa tehokkaasti kehitysprosessia. Netxconin kanssa saimme lyhyessä ajassa uudenlaista yhtenäisyyttä Nitron tapaan kehittää ja ylläpitää omaa toimintaansa, toteaa Nitron toimitusjohtaja Pasi Hiltunen lopuksi.

Suosittelija:

Ulkopuolisen osaajan käyttö on aina vaikeaa asiantuntijaorganisaatiossa, jolla on itselläkin paljon asiantuntemusta kehityshankkeiseen liittyvästä aihepiireistä. Sen vuoksi on ratkaisevaa, että hankekonsultti hallitsee hyvin eri työpajakäytännöt ja ymmärtää asiakkaan liiketoiminnan ja sen strategiset tavoitteet työkaluna, jolla voi ohjata ja osallistaa Nitrolaisia sekä johtaa tehokkaasti kehitysprosessia. Netxconin kanssa saimme lyhyessä ajassa uudenlaista yhtenäisyyttä Nitron tapaan kehittää ja ylläpitää omaa toimintaansa

Pasi Hiltunen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Nextcon Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Mainostoimistopalvelut
Ajankohta: 2018 - 2019
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Laura Laiho, laura.laiho@nextcon.fi, Puh: 040 134 5191

Lisätietoja

Yritysprofiili Nextcon Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Tuotekehitys ja suunnittelu

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

liiketoimintamuotoilu
ICT-projektipäällikköpalvelu
pilvitransformaatio
portfoliohallinta

Siirry yrityksen profiiliin Nextcon Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Nextcon Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Nextcon Finland - Muita referenssejä

Nextcon Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia