Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

NewCo Helsinki: Kartoitus ekosysteemistä tukitoimien kohdentamiseksi

Referenssi

Autoimme Helsingin kaupunkia ymmärtämään kaupungin tekoälyekosysteemiä paremmin ja kohdistamaan tukitoimintoja startupien tueksi.

NewCo Helsinki edistää Helsingin kaupungin yrityskulttuuria ja startup-toimintaa. He tarjoavat aloittaville ja jo toimiville yrityksille kattavaa perustietoa, tukitoimia ja toimintamalleja menestyvään liiketoimintaan. Lisäksi NewCo Helsinki avustaa nousukiitoon lähteviä startupeja hankkimaan rahoitusta, yhteistyökumppaneita ja verkostoja kansainvälistymiseen.

Yhteistyömme

Teimme NewCo Helsingille selvitystyön tekoälyekosysteemistä pääkaupunkiseudulla. Yksi työn tavoitteista oli selvittää missä vaiheessa tekoälyn ekosysteemin rakentuminen oli sillä hetkellä ja ketkä ovat sen keskeisiä toimijoita. Työ alkoi tarkempien tutkimuskysymysten määrittelyllä sekä tavoitteiden kirkastamisella: millaisia tavoitteita NewCo Helsingillä oli määriteltyjen tutkimusaiheiden suhteen ja millä laajuudella tutkimus haluttiin toteuttaa.

Kyseinen selvitystyö toteutettiin laajana haastattelututkimuksena. Haastattelut oli jaettu tutkimuskysymysten mukaan kolmeen kategoriaan, joihin jokaiseen tunnistettiin omat viiteryhmänsä sekä toivotut haastateltavat tahot. Haastattelukysymykset muodostettiin taustatutkimuksen, työn tavoitteiden ja NewCo Helsingin toiveiden perusteella. Yhteensä haastatteluita tehtiin 20 kappaletta. Haastatteluiden jälkeen seurasi merkittävin vaihe, eli yhteenvedon ja johtopäätösten muodostaminen haastattelumateriaalin perusteella.

Yhteistyön tulokset

Yhteistyön tuloksena NewCo Helsingille saatiin luotua haastatteluiden keskeisimmät huomiot kokoavan raportin ohella konkreettisia toimenpide-ehdotuksia tekoälyekosysteemin tukemiseen ja kehittämiseen. Ekosysteemikartoituksen keskeisimpiä huomioita olivat johtopäätökset sen kehittymisestä sekä toimijaprofiilit.

Suosittelija:

”Halusimme selvittää paikallista tekoälyekosysteemiä ja siitä syntyviä uusia liiketoimintamahdollisuuksia Helsingissä ja saimme lopputuloksena kattavan yleiskuvan päätöksentekomme tueksi. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyön lopputulokseen Industryhackin kanssa.”

Tommo Koivusalo, Yksikön päällikkö, Helsingin Kaupunki

Pinterest
Referenssin infoboxi
Industryhack logo

Tiedot

Tilaaja: NewCo Helsinki
Ajankohta: 2019 - 2020

Lisätietoja

Yritysprofiili Industryhack kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Omat tagit

konsultointipalvelu

Siirry yrityksen profiiliin Industryhack kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Industryhack - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Industryhack - Muita referenssejä

Industryhack - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia