Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

NetNordicin avulla tuotetut vikasietoiset järjestelmät mahdollistavat Fennian kaupan käynnin kellon ympäri

Referenssi

Fennian liiketoiminalle on tärkeää, että liiketoiminta-alustat ovat toiminnassa 24/7/365. Tämän varmistamiseksi NetNordic toteutti konesalien modernisoinnin Nutanix- ja Cohesity- teknologioilla, joilla taataan kustannustehokas, skaalautuva ja vikasietoinen alusta.

ICT:n rooli on hyvin isossa osassa Fennian liiketoimintaa. Fennian omat asiantuntijat sekä konsultit valvovat liiketoiminnan alustoja. Näin voidaan varmistaa niiden toiminta vuoden jokaisena päivänä. Toimintojen jatkuvuuden varmistamiseksi, vaaditaan myös jatkuvaa ylläpitoa Fennian asiantuntijoilta.

Vikasietoituus avainasemassa lopputulosta suunnitellessa

Fennian liiketoiminnalle on elintärkeää, että järjestelmät ovat vikasietoisia. Palvelun pitää toimia ympäri vuorokauden ja näin se on mahdollista. Kauppa käy riippumatta kellonajasta!

Kun Fennia lähti modernisoimaan konesaleja, tavoitteena oli luoda vikasietoinen, kustannustehokas ja skaalautuva alusta heidän käyttöönsä. Uudeksi virtualisointiratkaisuksi valikoitui Nutanix, ja kyseisen klusterin varmistuksiin liittyen valinnaksi muodostui Cohesity – tämä kun vertailujen jälkeen osoittautui monipuolisimmaksi Fennian tarpeisiin, kaikista evaluoiduista vaihtoehdoista.

Kun projekti saatiin päätökseen, Fennian IT-infrastructure Manager Caj-Peter Kosch kertoi, että tavoitteet ”täyttyivät täydellisesti”.– “Saimme rakennettua oman Private Cloud -ympäristön ja pystymme nyt elämään ns. hybridimaailmassa pilviteknologian kanssa” hän toteaa.

Yhteistyö ­– kaiken A ja O

NetNordic oli aktiivisesti mukana jokaisessa projektivaiheessa. NetNordicin asiantuntijat olivat vastuussa kokonaisuuden suunnittelusta ja osllistuivat toteutukseen yhdessä Fennian asiantuntijoiden kanssa.

“Koko projektin aikana NetNordicin asiantuntijat olivat saatavilla aina silloin, kun oli tarvetta” Koschin toteaa.

Hyvällä yhteistyöllä viritetyn projektin jälkeen, NetNordicin keskeinen rooli on jäänyt pysyväksi Fennian arkeen. Yhteistyötä jatkettiin jatkuvien palveluiden muodossa, osana Fennian asiantuntijaverkostoa.

“Yhteistyö NetNordicin kanssa sujui sen verran hyvin, että teimme myös sopimuksen jatkuvista palveluista projektin jälkeen. Olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun sekä Nutanix- että Cohesity- alustojen osalta” Koschin kertoo.

Suosittelija:

Yhteistyö NetNordicin kanssa sujui sen verran hyvin, että teimme myös sopimuksen jatkuvista palveluista projektin jälkeen. Olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun sekä Nutanix- että Cohesity- alustojen osalta

Caj-Peter Kosch, Fennian IT-infrastructure Manager

Pinterest
Referenssin infoboxi
NetNordic Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Fennia

Lisätietoja

Yritysprofiili NetNordic Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-omaisuuden hallinta
Konesalipalvelut

Toimialakokemus

Pankki ja vakuutus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin NetNordic Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

NetNordic Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

NetNordic Finland - Muita referenssejä

NetNordic Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia