Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Neste Easy Wash - miehittämätön autopesupalvelu uudella twistillä

ReferenssiNesteen konsepti Easy Wash on miehittämätön autopesupalvelu. Asemaverkostonsa ensimmäisen automatisoidun pesuaseman Espoon Karakallion kylmäaseman yhteyteen Neste avasi joulukuussa 2019. Autopesuun ja sen automaatioon liittyviä taustajärjestelmiä on kehitetty yhdessä Etteplanin kanssa niin, että auton pesu hoituu asiakkaan kannalta helposti ja miellyttävästi.

– Asiakas pääsee helposti ajamaan sisään ja maksaminen hoituu sekin kätevästi. Pesuissa meillä on pikkuisen väri- ja diskovaloja sekä laavavaahtoa, jotta se on takapenkkiläisillekin kiva istua ja ihmetellä, että vau, autopesussa voi itse asiassa olla ihan makeeta, hymyilee Nesteen asemaverkoston automatisoiduista konsepteista ja palveluista vastaava Jukka Peltoniemi.

Neste ja Etteplan ovat tehneet yhteistyötä jo pitkään. Easy Wash -konseptin osalta yhteistyö on keskittynyt automaatioon – käytännössä Etteplan on ollut tekemässä automaation taustajärjestelmää. Yksi merkittävä osa on ollut maksamiseen liittyvän automaation kehittäminen.

– Etsimme sitä parasta asiakaskokemusta. Sitä ajatellen maksaminen on yksi kriittinen osa näitä palveluita, Peltoniemi painottaa. 

– Tämä on Nesteen ensimmäinen oma autopesu pitkään, pitkään aikaan. Taustajärjestelmämme olivat autopesujen suhteen siis hieman päässeet happanemaan. Ne kehitettiin Etteplanin kanssa täysin uudestaan, Peltoniemi sanoo.

Katso video uudenlaisesta autopesukokemuksesta:

https://youtu.be/NuxRHXdui1w

Suosittelija:

Maksamisen toimivuus on uusia palveluita kehitettäessä kriittinen. Jotta pystymme lanseeraamaan ja avaamaan tämän uuden Neste Easy Wash palvelun, täytyy maksamisen toimia. Meidän täytyy pystyä luottamaan siihen, että homma on jiirissä. Näin on tässä tapauksessa kyllä ollut. Sen lisäksi, että Etteplan on loistava kehittämään näitä maksamisen ratkaisuja, niin täytyy nostaa hattua myös heidän ylläpidolleen. Se on aina todella laadukasta ja nopeaa. Kun tarvitsemme apua, niin vastaukset tulevat aina todella nopeasti.

Jukka Peltoniemi

Pinterest
Referenssin infoboxi
Etteplan logo

Tiedot

Tilaaja: Neste Oyj
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Toni Kokkonen

Lisätietoja

Yritysprofiili Etteplan kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
Maksaminen

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Backend
Automaatio
itsepalvelu
ratkaisuylläpito

Siirry yrityksen profiiliin Etteplan kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Etteplan - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Etteplan - Muita referenssejä

Etteplan - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia