Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Neste Easy Deli - täysin automatisoitu itsepalvelukauppa

ReferenssiTäysin automatisoitu itsepalvelukauppa ilman myyjää kuulostaa epätodelliselta. Mutta se on toimivaa todellisuutta Nesteen Easy Deli -itsepalvelukaupassa, jonka tuotehallinnan ja integraatiopalvelut on toteuttanut Etteplanin ohjelmistoyksikkö Etteplan MORE. Ainutlaatuinen konsepti perustuu RFID-teknologiaan.

Ensimmäisen Neste Easy Deli -pilottikauppa sijaitsee Helsingin Ratakadulla. Ympäri vuorokauden avoinna olevan kaupan konsepti on ainutlaatuinen paitsi Suomessa myös koko Euroopassa.

Etteplan toteutti Easy Delin tuotehallinnan ratkaisun ja palvelun, joka integroi tuotteiden keräily- ja tunnistamisjärjestelmän maksujärjestelmään. Kaikki tapahtui tiiviissä yhteistyössä Nesteen ja RFID-teknologian kehittäneen Nordic ID:n kanssa.

”Olennaista meidän kannaltamme oli toimia integraattorina siten, että loppukäyttäjälle syntyy täysin saumaton ostoskokemus, vaikka takana on monitoimittajaympäristö. Tekniikka on aina tavalla tai toisella ratkaistavissa, mutta mikään kauppa ei menesty, jos käyttäjää ei huomioida”, kertoo Etteplan MOREn avainasiakkaista vastaava Toni Kokkonen.

Etteplan MORElla on vuosien kokemus erilaisten itsepalveluratkaisujen rakentamisesta. Sen ja monien käyttäjätutkimusten ansiosta kuluttajan käyttäytyminen ja tarpeet eri vaiheissa tunnetaan hyvin tarkasti.

Lue lisää Neste Easy Delistä etteplan.comin tiedotteista.

Suosittelija:

Olemme tehneet Etteplanin kanssa yhteistyötä yli kymmenen vuoden ajan. Kun päätimme luoda Euroopan ensimmäisen RFID-teknologiaan pohjautuvan itsepalveluna toimivan vähittäiskaupan, meille oli luonnollista lähestyä Etteplania, jonka tärkeä rooli oli integroida Easy Delin tuotehallinta ja maksujärjestelmät meidän taustaratkaisuihimme.

Jukka Peltoniemi

Pinterest
Referenssin infoboxi
Etteplan MORE logo

Tiedot

Tilaaja: Neste Oyj
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Toni Kokkonen

Lisätietoja

Yritysprofiili Etteplan MORE kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Myynti

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Maksaminen
Pilvipalvelut / SaaS
Sisällönhallinta

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

Azure

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Etteplan MORE kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Etteplan MORE - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Etteplan MORE - Muita referenssejä

Etteplan MORE - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Julkisen pilven kustannukset kuriin – optimoinnin seurauksena saavutetaan jopa 30 prosentin säästöt
TOP20 katsotuimmat tv-ohjelmat - Uutisten ja ajankohtaisohjelmien suosio kasvoi vuonna 2020
Kiinnostaako digimarkkinointi, lohkoketjut, ketterät menetelmät tai koodaus? Listasimme it-alan verkkokursseja keväällä 2021

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia