Neos IT:n ja Ficolon yhteistyö vie sinut IT:n uusiin sfääreihin

Nopeasti muuttuvassa teknologian maailmassa yritykset tarvitsevat selkärankaa selvitäkseen uusista haasteista. Tarvitaan turvallisuutta, luotettavuutta ja joustavuutta pärjätäkseen lukemattomien teknologiatrendien kanssa. Ficolo ja Neos IT yhdistävät voimansa tarjotakseen ratkaisuja, jotka täyttävät asiakkaiden tarpeet.

Vuonna 2005 perustettu saksalainen Neos on johtava IT-palveluntarjoaja. Neoksessa työskentelee yli 100 asiantuntijaa 20 eri maasta, viidessä eri toimipisteessa Euroopassa ja Aasiassa. Neos on erikoistunut suurten, räätälöityjen transaktioalustojen rakentamiseen kaikilla toimialoilla.

Yhdessä Ficolo ja Neos voivat tarjota kaiken colocation-tilasta palvelualustoihin, yksityisiä-ja julkisia pilvipalveluita, sekä niihin liittyvät tietoverkko-ja tietoturvaratkaisut. Neokselta saat toimitusvalmiin alustan ja apua uusimpien alustateknologioiden hyödyntämiseen. Ficolon vahvuudet ovat luonnollisesti colocation-palveluissa ja datakeskuksessa.

Kumppanuutemme tärkeimmät edut ovat
• Korkein turvallisuustaso
• Kokemus operatiivisesti kriittisistä ympäristöistä
• Valmius IT-muutoksiin
• Riskien minimointi
• Kustannustehokkuuden lisääntyminen

Neos tarjoaa erittäin turvallista, 1. tason PCI DSS -sertifioitua infrastruktuuria riskien minimoimiseksi. Globaali ja valmis infrastruktuuri tuo valmiudet vastata asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin nykypäivän nopeasti kehittyvässä maailmassa. Ficolon datacenter Suomessa on rakenteensa ja sijaintinsa takia yksi turvallisimmista ja luotettavimmista paikoista tallentaa dataa. Ficolo tehostaa näitä ominaisuuksia moderneilla dataturvaratkaisuilla. Ficolon luolaston käyttö voi säästää jopa 50% energiakustannuksissa verrattuna muihin johtuen rakentamisesta stabiiliin viileään kallioperään.

“Neoksella on erityisosaamisalueita, jotka tarjoavat lisäarvoa sekä uusille että vanhoille Ficolon asiakkaille. Neos on sijoittunut Ficololle tärkeille markkina-alueille ja mahdollistaa näin paikallisen rajapinnan.”

Seppo Ihalainen, toimitusjohtaja, Ficolo Oy

”Tämä kumppanuus avaa Neos Nordicsin strategialle erinomaisen valmiuden Pohjolassa ja tekee samalla mahdolliseksi tarjota yhteisiä palvelujamme globaalille asiakaskunnallemme.”

Janne Muikkunen, Business Development Nordics, Neos IT Services


Bloggaus Neos IT:n ja Ficolon yhteistyö vie sinut IT:n uusiin sfääreihin
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Ficolo Oy :n kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Tietohallinto
It-infrapalvelut
Konesalipalvelut
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoturva
IT
Yhteistyö Infra alustat NeosIT
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Digitaalisen palvelun kehitys vaatii tilaajan osallistamista
Asiakaskokemukset paljastivat Suomen parhaat ohjelmistotalot asiakkaille
Kymmenen verkkosovellusta kolmessa vuodessa - Altia ja Wunder löysivät ketterän kehityksen kulmakivet