Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Nelosen playout- palvelut ja medialogistiikka

ReferenssiSanoma Media on Suomen johtava mediatalo. Lähes 100% Suomalaisista käyttävät Sanoman palveluita painettuna tai digitaalisesti viikottain. Sanoman Median alaisesti toimiva Nelonen Media on suuresti suosittu, lähetyksiä johtava organisaatio TV:n ja radion parissa. Media Tailor on operoinut Nelosen lineaarisen TV:n medialogistiikkaa sekä playout- palveluja sekä Ruudun on demand- kanavia 2016 marraskuusta alkaen.

Haaste

Markkinoiden digitalisaatio ja OTT (over-the-top media) -palveluiden tarkoittavat sitä, että etenkin monikanavaiset mediatalot, kuten Nelosen, pitää sopeutua nopeasti. Erilaiset tiedostomuodot, useat toimitus- ja jakokanavat sekä järjestelmät ilman integraatioita aiheuttavat aikaavieviä prosesseja ja enemmän manuaalisia prosesseja. Manuaaliset tehtävät aiheuttavat taas riskejä inhimillisiin virheisiin- manuaalinen valvonta vie myös paljon aikaa ja on vaikeaa, jopa mahdotonta raportoida- ja ennen kaikkea kallista.

Ratkaisu

Kun Media Tailor alkoi rakentaa Neloselle sopivaa ratkaisua, palvelualustamme oli prosessin ydin. Mitä asiakkaat haluavat saada aikaan ja miksi? Mitä lopputulosta olemme hakemassa? Kaikki prosessit käytiin läpi ajatuksella, jonka perusteella luotiin räätälöidyt datajohtoiset työnkulut pitäen nämä pääkysymykset mielessä.

Nelosen tapauksessa talon sisäisten toiminnanohjausjärjestelmien integrointi oli pakollista varmistaakseen että datajohtoiset sekä skaalattavat ratkaisut mahdollistavat monien eri tiedostomuotojen julkaisemisen monelle eri alustalle. Tämä toiminto toteutettiin käyttämällä automaatiota. Automatisoidut työnkulut ovat käynnissä kerätyn metadatan perusteella, käyttäen erilaisia integraatioita. Tämä tekee palveluympäristöstä todella luotettavan ja eri prosessien valvonnasta sulavan ja läpinäkyvän. Mediaoperaattorit valvovat kaikkia toimintoja mitä ihmisten tarvitsee hallinnoida huippuluokkaisella ammattitaidolla ja he varmistavat että Nelosen lineaariset TV- kanavat ovat hallinnoituna 24/7.

Tulokset

Kustomoidut työnkulut luovat tehostettuja hallinnointimalleja medialogistiikalle sekä kotimaisille että kansainvälisille materiaaleille, mainoksille ja promootioille.Täysin automatisoidut ja joustavat työnkulut yhdistettynä räätälöityihin prosesseihin mahdollistavat nopeita muutoksia. Skaalattava toiminta-alusta ja talon sisäinen tuki mahdollistaa vauhdikkaan kehityksen- kun Nelosen liiketoiminnan pitää sopeutua markkinoiden muutoksiin, meidän ratkaisuamme räätälöidään samanaikaisesti. Automaatio ja aikataulutetut toiminnot minimoivat inhimillisten virheiden syntymistä ja ammattitaitoinen henkilökunta varmistaa, että kaikki manuaaliset toiminnot suoritetaan tarpeiden mukaisesti.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Media Tailor Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Nelonen Media
Ajankohta: 2016 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Markus Paul, CEO @ Media Tailor / markus.paul@mediatailor.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Media Tailor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Viestintä

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Sisällönhallinta
Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

Media

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Media Tailor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Media Tailor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Media Tailor - Muita referenssejä

Media Tailor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia