logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Nebula verkotti Kämp Groupin hotellit

ReferenssiKämp Group on hotelli- ja ravintola-alan yritys, jonka liiketoimintayksiköt sijaitsevat kaupungin parhailla paikoilla. Palace Kämp Groupilla on pääkaupunkiseudulla viisi hotellia ja 20 ravintolayksikköä. Ryhmän liikevaihto on runsas 50 miljoonaa euroa ja se työllistää yli 500 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Kämp Group huippulaadukkaista hotelleistaan ja ravintoloistaan tunnettu yritys, jonka tunnetuimpia yksikköjä lienee Helsingin keskustassa sijaitseva legendaarinen Hotel Kämp.

Kämp Groupin hotelleissa on aina panostettu asiakaskokemukseen ja laatuun poikkeuksellisen vahvasti. Tavoitteena on, että jokainen yöpyminen ryhmän hotelleissa olisi ainutlaatuinen elämys, jonka haluaa kokea uudelleenkin – oli kyse sitten liikematkasta tai vapaa-ajan vietosta. Ensiluokkaiset tietoliikenneyhteydet ovat tänä päivänä yksi keskeisiä Kämp Groupin kilpailuvaltteja.

Tavoitteena kaupungin nopeimmat yhteydet

Ennen Nebulan kanssa aloitettua kumppanuutta tilanne Palace Kämp Groupissa oli tietoliikenneyhteyksien osalta tyypillinen. Ryhmän viiteen eri hotelliin oli aikojen saatossa asennettu lukuisia erilaisia yhteyksiä, eritasoisina ja eri palveluntarjoajien toimesta. Monimutkaiseen ja epäyhtenäiseen yhteyskokonaisuuteen haluttiin paitsi selkeyttä, myös huomattavasti enemmän nopeutta ja laatua.

– Halusimme paitsi keskittää yhteyspalvelut selkeästi yhden partnerin alle, mutta myös tarjota asiakkaillemme kaupungin nopeimmat tietoliikenneyhteydet, sellaiset joita hotelleissa ei aikaisemmin ole tarjottu. Valintamme on yksi meidän monista kilpailueduistamme joissa teknologialla on iso rooli, kertoo Kämp Groupin IT-johtaja Juhani Rajala.

Informaatioteknologia ja majoitusliiketoiminta lähenevät jatkuvasti toisiaan. Asiakkaille on Rajalan mukaan kyettävä tarjoamaan tämän päivän vaatimuksia vastaavat yhteydet, mieluiten ne nopeimmat, mutta kuitenkin tärkeintä on kyetä tarjoamaan asiakkaan tarpeen mukaiset ratkaisut.

– Meillä on jokaisella asiakkaalla keskimäärin lähes kolme eri laitetta jatkuvasti yhteydessä verkkoon. Osalle asiakkaistamme nopeat ja luotettavat tietoliikenneyhteydet ovat itsestäänselvyys jo työnteon kannalta. Halusimme profiloitua selkeästi myös liikematkustajien parhaana majoitusvaihtoehtona, Rajala kertoo.

Nebulan joustavuus omaa luokkaansa

Uusien huippunopeiden kuituyhteyksien tarjoajaksi valikoitui kilpailutuksen jälkeen Nebula. Valinta oli viime kädessä varsin helppo. Nebulan tekemä tarjous erottui muista ehdokkaista selvästi edukseen.

– Joustavuus ratkaisee tässä kilpailussa. Nebula teki kokonaisuudessaan selkeästi parhaan tarjouksen. Mikä parasta, kaikki tapahtui poikkeuksellisen nopeasti ja juuri tarpeisiimme sopeutettuna. Lopullisesta hinnasta pystyttiin sopimaan mutkattomasti, ilman suurta vääntöä. Tämä on mielestäni tyypillistä Nebulalle, Rajala kertoo valintaperusteista.
Mikä siinä Nebulassa sitten oikein viehätti?

– Puheyhteys oli koko ajan auki. Tarjous ei tipahtanut apteekin hyllyltä, vaan vastasi haluamaamme. Nebula on asiakaspalvelussa ja joustavuudessa ihan eri tasolla kuin monet muut, isommat operaattorit, Rajala summaa.Kämp Group on suomalainen hotelli- ja ravintolakonserni, jossa työskentelee runsas 500 ihmistä. Liikevaihto on tänä vuonna 50 M€. Yhtiöllä on yli 20 ravintolayksikköä ja viisi hotellia. Konsernin kansainvälisesti tunnetuin hotelli on vuonna 1887 perustettu legendaarinen Hotel Kämp.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Nebula Oy

Tiedot

Tilaaja: Kämp Group

Lisätietoja

Yritysprofiili Nebula kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Nebula kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Nebula - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Nebula - Muita referenssejä

Nebula - Muita bloggauksia

Siirry yrityksen profiiliin Nebula kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Uudenlainen sisällöntuotantoalusta Scoopify kerännyt 150 000 euron rahoituskierroksen
5G Momentum etsii innovaatiokilpailulla suomalaista 5G-yllättäjää
TOP 5 Pitkän aikavälin kyberuhat

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia