Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Nebula vastaa Folksamin Suomen organisaation yhteyspalveluista

ReferenssiKun Aktia Oyj myi enemmistön Aktia Vahinkovakuutuksesta ruotsalaiselle Folksamille, merkitsi organisaatiomuutos myös IT-infran muutosta. Koko maan kattava käyttöönottoprojekti uskottiin kotimaisen ict-palveluntarjoaja Nebulan vastuulle. Yhteistyössä Folksamin kanssa suomalainen Folksam Vahinkovakuutus voi tarjota jatkossa asiakkailleen laajempaa ja kilpailukykyisempää vakuutusten valikoimaa. Aktia myy edelleen Folksam Vahinkovakuutuksen tuotteita, mutta Folksam Vahinkovakuutus vastaa tuotannosta ja tuotekehityksestä. Uuden organisaation nimenmuutos Folksam Vahinkovakuutus Oy:ksi astui voimaan maaliskuussa 2013.

– Yritysoston jälkeen yksi vaihtoehto olisi ollut liittyä Folksamin ruotsalaiseen it-infraan, mutta se ei olisi ollut järkevä ratkaisu. Etsimme vaihtoehtoista kumppania ja päädyimme Nebulaan, joka on meille sopivan kokoinen kumppani, kertoo Folksamin Suomen IT Team Manager Niklas Granberg.

Folksamilla on Suomessa 13 toimipistettä, joista pohjoisin sijaitsee Oulussa. Turvallista ja kustannustehokasta MPLS-yritysverkkoratkaisua hyödyntämällä Nebula yhdisti kaikki uuden organisaation toimipisteet yhdeksi, suojatuksi lähiverkoksi, josta pääsee Internetiin keskitetysti. Samassa verkossa ajetaan toimipisteiden välinen liikenne ja puhepalvelut. Järjestelmä on Folksamille kriittinen, sillä EU- säädökset määrittelevät vakuutusyhtiöiden toimintaa muun muassa vakuutuskorvausten maksamisen osalta, joten yhteyspalvelujen tulee toimia moitteetta.


– Meillä on Nebulan kanssa hyvä, dynaaminen asiakassuhde ilman aikaa ja rahaa vievää turhaa byrokratiaa. Meillä ei ollut esimerkiksi riittävästi verkko-osaamista, mutta Nebulan tekniseen tukeen olemme aina voineet soittaa suoraan, kuvailee Granberg.

– Folksamille on tärkeää, että operaattori reagoi nopeasti esimerkiksi silloin, kun uusi toimipiste avataan jossain päin Suomea. Tarjoamme luotettavia tietoliikenneyhteyksiä asiakkaillemme koosta ja toimipisteiden määrästä riippumatta. Asiantuntijamme ovat asiakkaan käytössä jo suunnitteluvaihteessa, jolla varmistetaan, että kaikki vaatimukset tulevat varmasti huomioiduksi, kertoo Nebulan toimitusjohtaja Ville Skogberg.

Folksam Vahinkovakuutus Oy on osa ruotsalaista Folksam Sak -konsernia. Vakuutusmaksutulomme vuonna 2012 oli 71,2 miljoonaa euroa ja meillä on noin 190 työntekijää 14 paikkakunnalla Suomessa. Yritys tarjoaa kattavan vakuutusturvan, sekä vapaaehtoisia että lakisääteisiä vahinkovakuutuksia, yksityis- ja yritysasiakkaille sekä maatalouksille.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Nebula Oy

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili Nebula kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Nebula kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Nebula - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Nebula - Muita referenssejä

Nebula - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tietoturvamerkki julkaistu - Suomi aloitti ensimmäisenä Euroopan maana tietoturvasertifikaattien myöntämisen älylaitteille
Ohjelmistotalo Softability lahjoittaa 2% tuotostaan hyväntekeväisyyteen
Liiketoimintalähtöinen tietohallinto vaatii muutoksen mallintamista

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia