Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

NCC Suomi Oy

Referenssi NCC on Gordionin pitkäaikaisin asiakassuhde al­kaen vuodesta 1985, jolloin toteutimme silloiselle Puolimatkalla yhtenäisen järjestelmän liiketoiminnan suunnitteluun ja seurantaan. Suomen NCC:n toimialoja ovat asuntorakentaminen, talonrakentaminen, kiin­teistökehitys, NCC Roads ja rakennussuunnitteluun keskittyvä Optiplan. NCC-yhtiöiden liike­vaihto Suomessa on noin 990 milj. euroa ja henki­löstömäärä noin 2900.

NCC Rakennus Oy tarjoaa hallinnolliset palvelut kaikille Suomessa oleville NCC-yhtiöille ja se hoitaa myös Primavista-järjestelmän. Suomen NCC-yhtiöille on Primavistalla toteutettu suun­nittelun ja seurannan järjestelmä, joka on käytössä läpi konsernin työmaatasolta keskushallintoon; yh­teensä käyttäjiä on noin 50. Primavistaa käytetään sekä kirjanpito- että projektijärjestelmän tietojen seuran­taan, raportointiin ja analysointiin sekä kirjanpitoperusteisten tietojen budjetointiin. NCC:n projektijärjestelmästä tuodaan projekteittain keskeiset tuloslaskelma- ja tasetiedot Primavistaan, jolla seurataan näidien kannattavuutta; tiedot konsolidoidaan sekä alueittain ryhmiteltynä että koko yrityksen tasolle. Raporteissa rakennusprojektit jaetaan Primavistan vaihtoehtoisia organisaatio­rakenteita hyödyntäen eri tyyppeihin (asunto-, toimitila- ja korjausrakentaminen) sekä edelleen rahoitustyypin mukaan (omaperusteinen, urakka- ja yhteistoimintarahoitus).

NCC käyttää Primavistassa useita rinnakkaisia hierarkiarakenteita maantieteellisen jaottelun ja erivaiheisten projektien käsittelyyn. Myös projektien kokonaisbudjetit ja ennusteet tehdään Primavistalla. Tärkeä osa järjestelmän hyötykäyttöä on projektisuunnitelmista johdettava rahoitussuunnitelma ja toteumatiedoista johdettava päivitetty rahoituslaskelma. Asiasta vastaa Group Controller Mikko Havela.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Gordion-talousohjaus Oy

Tiedot

Tilaaja: NCC Suomi Oy
Ajankohta: 1999 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Mikko Havela

Lisätietoja

Yritysprofiili Gordion-talousohjaus kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Gordion-talousohjaus kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Gordion-talousohjaus - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Gordion-talousohjaus - Muita referenssejä

Gordion-talousohjaus - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Mimmit koodaa -ohjelma laajenee valtakunnalliseksi - naisia kaivataan kipeästi it- ja ohjelmistoalalle
Talouden ja hankinnan tila 2020
WhatsApp on rikkonut kahden miljardin käyttäjän rajan

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia