Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Nappula-asiakastietojärjestelmä täytti Limingan koulutuskeskuksen odotukset

ReferenssiValtion koulukotiyksiköihin kuuluvassa Limingan koulutuskeskuksessa siirryttiin käyttämään Nappula-asiakastietojärjestelmää vuonna 2008. Koulutuskeskus halusi järjestelmän, josta kaikki lasta koskevat tiedot löytyisivät aina keskitetysti.

”Lastensuojelulain määrittelemät menettelytavat rajoitustoimenpiteistä ja niiden kirjaamisesta olivat työläitä työvaiheita ennen Nappulan käyttöönottoa”, Limingan koulutuskeskuksen johtaja Teija Tuuliainen kuvailee.

Limingan koulutuskeskus ehti kokeilla myös muita asiakastietojärjestelmiä ennen lopullista valintaansa.

”Nappulan helppokäyttöisyys ja selkeys teki meihin vaikutuksen. Muihin kokeilemiimme asiakastietojärjestelmiin verrattuna Nappulan käyttö tuntui kotoisalta ja käyttöönotto oli helppoa”, Tuuliainen sanoo. Nappulan valintaa puolsi myös kilpailukykyinen hinnoittelu.

Limingan koulutuskeskuksen Nappulalle asettamat odotukset ovat täyttyneet käytön aikana. Asiakastietojärjestelmän myötä avautui parempi näkymä siihen, kuka lasta koskevat kirjaukset on tehnyt. Nappulan käyttöönotto kohensi lisäksi tietoturvaa, kun käyttöoikeudet ovat määriteltävissä käyttäjäkohtaisesti.

”Nappula-tiimi on kehittänyt järjestelmää toiveidemme mukaisesti”, Teija Tuuliainen sanoo. Esimerkiksi laissa määriteltyjä rajoitustoimenpiteitä koskevat mallipohjat ovat kehittyneet koulukotiyksikön palautteen perusteella ajan myötä. Koulutuskeskuksella on myös ehdotuksia järjestelmän jatkokehitykseen muun muassa entistä monipuolisemmista tilastointiominaisuuksista.

Korkea tietoturvataso on Nappula-ohjelmiston tuomista hyödyistä Limingan koulutuskeskukselle kaikkein tärkein. Järjestelmä myös tehostaa toimintaa helppokäyttöisyytensä ansiosta.

”Työaikaa säästyy, kun tiedämme, mitä ja mihin kirjaamme. Asiakastiedot ovat Nappulassa hyvässä järjestyksessä, ja kirjaaminen itsessään on vaivatonta”, Teija Tuuliainen sanoo.

Myös asiakastuki on toiminut Tuuliaisen mukaan hyvin. ”Ei ole itse asiassa tarvinnut juurikaan soitella, kun järjestelmää on ollut helppo käyttää.”

Myös johtamistyö hyötyy Nappulasta. Se auttaa muun muassa laatutoiminnassa, kun Nappulan tuottamat raportit ovat kirjattavissa koulutuskeskuksen omaan laatujärjestelmään.

”Olemme olleet tyytyväisiä sekä itse järjestelmään että siihen liittyviin tuki- ja muihin palveluihin. Nappula on helppokäyttöinen ja parantaa organisaatiomme tietoturvaa. Voimme suositella Nappulaa muillekin lastensuojelualan toimijoille”, Tuuliainen sanoo.

Suosittelija:

Muihin kokeilemiimme asiakastietojärjestelmiin verrattuna Nappulan käyttö tuntui kotoisalta ja käyttöönotto oli helppoa.

Teija Tuuliainen, Limingan koulutuskeskuksen johtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
myneva Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Limingan koulutuskeskus
Ajankohta: 2008 -

Lisätietoja

Yritysprofiili myneva Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Toiminnanohjaus ERP
Viestintä

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin myneva Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

myneva Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

myneva Finland - Muita referenssejä

myneva Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia