Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Näin saat kilpailuedun integroiduilla käyttökokemuksilla

BloggausJokaisen yrityksen tulisi pyrkiä yhdistämään teknologiaympäristönsä järjestelmät mahdollisimman saumattomasti toisiinsa. Tällöin työntekijät voivat tehdä työnsä paremmin, asiakkaat saavat kaipaamansa resurssit vaivattomasti ja liiketoiminta on tehokkaampaa.

No, ehkä kyseessä on enemmänkin unelma kuin tavoite. Joka tapauksessa sovellusten integrointi johtaa saumattomaan tiedonkulkuun, mikä taas mahdollistaa yritykselle sitouttavien käyttökokemusten luomisen. Integroinnissa onnistuminen antaa yrityksille mahdollisuuden erottumaan massasta.

Boomilla tämä tavoite tiivistyy konseptiin nimeltä Integrated Experiences eli integroidut kokemukset.

Kun tieto, integraatio ja vuorovaikutus sulautuvat yhdeksi kokonaisuudeksi, kaikki tahot voivat tavoittaa sen, mitä tarvitsevat – missä tahansa ja millä laitteella tahansa. Nykyään tämä kyky rakentaa aidosti integroituja käyttökokemuksia erottaa menestyjät epäonnistujista. Esimerkkiä voi katsoa yrityksistä, jotka ovat erinomaisia tässä - kuten Amazon, Instacart, Uber ja Netflix. Vastapainona monilla on varmasti mielessään myös lista organisaatioista, joilla on ongelmia tarjoamansa käyttökokemuksen kanssa.

”Pandemia pakotti yritykset muuttumaan, sillä muuten niiden liiketoiminta olisi vaarassa”, toteaa Boomin Head of product Ed Macosky. ”Kun työntekijät työskentelevät kotona eivätkä kuluttajat voi tulla liikkeisiin ostoksille, organisaatioiden oli muutettava toimintatapojaan. Perinteiset toimintatavat, joihin liittyi usein kankea käyttökokemus, eivät toimineet. Parhaiten mukautuneilla yrityksillä on nyt kilpailuetu.”

Macoskyn kommentti on peräisin uuden Integrated Experiences -podcast-sarjan ensimmäisestä jaksosta. Boomin Vice president of North America sales Rob Evans keskustelee yritysjohtajien kanssa tavoista tarjota koskettavia kokemuksia ihmisille, jotka elävät modernissa yhden painalluksen ja välittömän tyydytyksen maailmassa.

Rennot podcast-jaksot eivät ole Boomi AtomSphere -alustan mainos, vaan syvällisiä keskusteluja teknisten haasteiden voittamisesta ja projektien suunnittelusta. Jaksot on rakennettu niin, että kuuntelijan on helppo valita itseään kiinnostavat aiheet.

Integrated Experiences -sarjan tavoitteena on herättää kuulijoissa ajatuksia ja saada heidät miettimään uusia, parempia tapoja tehdä liiketoimintaa menestyksekkäästi. Seuraavassa ovat podcast-jaksojen teemat ja tärkeimmät puhujat.

Mitä integroidut kokemukset ovat?

Macosky aloittaa keskustelun ongelmasta, jonka monet yritykset tänä päivänä kohtaavat. Kun organisaatiot hyödyntävät toiminnassaan useita erilaisia huippusovelluksia, niiden saumaton yhdistäminen voi olla haastavaa. Tämän seuraksena voi syntyä datasiiloja, jotka puolestaan johtavat pirstoutuneisiin kokemuksiin ja turhautumiseen vaarantaen näin asiakasuskollisuuden.

”Digitalisaatio on pohjimmiltaan toiveiden täyttämistä", Macosky sanoo. ”Tarvitsen tietoja juuri silloin ja siten kuin tarvitsen. Integroidut käyttökokemukset mahdollistavat tämän.”

Datan tulee olla käytettävissä

Arviolta 60–70 prosenttia organisaatioiden datasta on tuntematonta tai saavuttamattomissa. On elintärkeää tunnistaa, valmistella, luetteloida ja synkronoida data sekä tuoda liiketoiminnan tärkeimmät resurssit saataville.

”IT-ympäristön pääjärjestelmien lävitse virtaavan datan tulisi on luotettavaa ja korkealaatuista ennen kuin se etenee kaikkiin järjestelmiin”, sanoo Boomin Director of product management Ram Menon.

Keskustelussa näkökulmansa aiheesta esittää myös Qlikin Integration lead Brian Brinley.

Mitä kokonaisvaltaiseen liitettävyyteen tarvitaan?

Aidon liitettävyyden luomiseen vaaditaan muutakin kuin järjestelmien ja sovellusten integrointia. Kyse on kaikkien päätepisteiden yhtenäistämisestä. Tähän lukeutuvat paikalliset ja pilvipohjaiset ympäristöt sekä valtava määrä IoT-laitteita.

St. Edwardin yliopiston Software development team lead Catherine Yoes selittää, kuinka he pitivät sujuvaa viestintää yllä oppilaiden, opettajien ja muun henkilökunnan välillä kampusalueen ollessa suljettuna pandemian aikana.

Miten käyttäjä sitoutetaan?

Perinteisesti tiedonhallinta ja käyttäjien sitouttaminen ovat tapahtuneet täysin erillään. Tietomäärien räjähdysmäisen kasvun myötä tämä lähestymistapa ei kuitenkaan enää toimi.

Moderni data on mahdollistanut automatisoitujen ja responsiivisten käyttökokemusten muodostamisen esimerkiksi verkkosivuilla ja mobiilisovelluksissa sekä chatbotien kautta.

”On elintärkeää, että yritykset muodostavat kokonaisen kuvan käyttäjästä tuomalla yhteen kaikki ekosysteeminsä resurssit. Vain näin voidaan muodostaa käyttäjien odotuksiin vastaava kokemus”, sanoo Boomin Director of product management Manoj Gujarathi.

Työskentelykokemuksen integrointi - seuraavat vaiheet

Työ ei ole enää paikka, johon menet. Se on asia, jota teet.

Pandemian jäädessä taakse etätyöskentely on tullut jäädäkseen. Tarkastelemme, miten yhtenäinen digitaalinen ekosysteemi voi parantaa esimerkiksi uusien työntekijöiden perehdyttämistä, järjestelmiin pääsyn turvaamista ja tiimityöskentelyä.

”On aika optimoida työntekoa”, Macosky toteaa. ”Työvoima muuttuu ja ihmiset työskentelevät hajautetusti. IT-johtajien tulisikin nyt miettiä, miten he voivat vaikuttaa muutokseen ja kasvattaa henkilöstönsä tuottavuutta. Kyse ei ole vain datan synkronoinnista. Miten uusia ongelmia voidaan ratkaista tavalla, joka antaa yritykselle ja sen työntekijöille etulyöntiaseman?”

Asiakaskokemuksen integrointi - seuraavat vaiheet

Macosky syventyy siihen, miten loistava asiakaskokemus tänä päivänä luodaan. Hän jakaa tosielämän esimerkkejä siitä, miten eri alojen organisaatiot rahoitusalalta terveydenhuoltoon ja julkiseen sektoriin ovat määritelleet uudelleen tavat olla yhteydessä ihmisten kanssa.

"Rimaa on nostettu", Macosky sanoo, sillä hänen kokemuksensa mukaan meillä kaikilla on entistä korkeammat odotukset. Hän pohtii myös sitä, miten IT-tiimit voivat auttaa luomaan ihmisten odottamaa sitouttavuutta. Data ja automaatio ovat sujuvan ja iloa tuottavan asiakaskokemuksen suunnittelun perusta.

Saat lisätietoa Integrated Experiences -konseptistamme sekä saumattomien käyttökokemusten tarjoamasta kilpailuedusta podcast-sarjastamme.

Rekisteröidy ilmaiseksi.

Pinterest
Boomi logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Boomi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Amazon Web Services
CAD
HubSpot
Microsoft
Open source
Salesforce
SAP

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

boomi

Siirry yrityksen profiiliin Boomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Boomi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Boomi - Muita referenssejä

Boomi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia