Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ravintoloiden ylijäämäruuan verkkokauppa-alusta - MYSTR33T

ReferenssiSkaalautuva, usean ravintolan verkkokauppa, joka mahdollistaa kartan avulla ylijäämäruoan tilaamisen paikallisista ravintoloista auttaen ruokahävikin vähentämisessä.

Olemassa olevan ravintolaverkoston jatkuva haaste oli syöntikelpoisten tuotteiden tarkoituksellinen hävittäminen, koska ruokaa jäi yli liialliseksi paisuneesta varastosta tai kysynnän puutteesta. Shuup multivendor-ohjelmiston pohjalta kustomoitu moderni verkkokauppa mahdollistaa ravintoloiden ylijäämäruokien ja -annosten myynnin kuluttajille huomattavasti normaalihintoja edullisemmin.

Mystr33t valitsi Andersin kehittämään uuden verkkokaupan, joka perustuu liiketoimintamalliin, designiin ja olemassa olevaan ravintolaverkostoon. Tutkimme parhaiden ruokalähettipalveluiden liiketoimintamalleja, käyttöliittymiä ja -kokemuksia, jotta pystymme soveltamaan niitä tähän kestävän kehityksen innovaatioon. Shuupin responsiivisen käyttöliittymän kautta kuluttajat voivat tilata aterioita etäisyyden tai sijainnin perusteella kartasta, tai esimerkiksi suodattamalla ruokamieltymyksiä.

Shuup-verkkokauppa tarjoaa ravintoloille oman hallintapaneelin, jossa ravintola voi hallita tuotteita, asiakkaita ja tilauksia. Pythonilla kehitetyssä back-endissä on Mystr33tille räätälöity tuotehallintatyökalu monimutkaisia, aikaherkkiä tuotteita varten, joilla on viimeinen käyttöpäivä. Mystr33tin omassa admin-paneelissa hallitaan ravintolarekisteröitymisen hyväksymisprosessia, käyttöoikeuksia ja muita toiminteita. Kolmannen osapuolen järjestelmistä Mystr33tiin on integroitu muun muassa WorldPay maksamista varten.

Suosittelija:

Suosittelen vahvasti Shuup verkkokauppa-alustaa vastaaviin ratkaisuihin. Shuup ylitti moninkertaisesti odotuksemme heti myyntivaiheesta alkaen, joka jatkui aina kehitystyöhön ja tukeen saakka. Tarpeisiimme räätälöity verkkokauppa vastasi erinomaisesti monimutkaisiin tarpeisiimme ja vaatimuksiimme eli ehdottomasti olemme olleet tyytyväisiä ja saaneet vastinetta rahoillemme.

Vipul P., Toimitusjohtaja & Perustaja, Mystr33t

Pinterest
Referenssin infoboxi
Anders Innovations Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Mystr33t
Ajankohta: 2019
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Terhi Sorvali

Lisätietoja

Yritysprofiili Anders Innovations kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Käyttöliittymäsuunnittelu
Maksaminen
Mobiilikehitys
Paikkatieto GIS
Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus
Kauppa

Teknologia

Django
React Native
Python

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Shuup

Siirry yrityksen profiiliin Anders Innovations kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Anders Innovations - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Anders Innovations - Muita referenssejä

Anders Innovations - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia