Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Myös tulostimet siirtyvät pilveen – mitä se tarkoittaa?

BloggausPaperittomasta toimistosta on puhuttu vuosia ja yritykset ovatkin siirtyneet digiaikaan kiitettävällä tahdilla. Jopa asiakassopimukset, joita perinteitä kunnioittaen on sitkeästi kirjoitettu käsin, ovat siirtyneet viimeistään vallitsevan kulkutaudin myötä digitaaliseksi. Paperin määrä on siis kiistatta vähentynyt ja siirtyminen digiaikaan kiihtynyt, jolloin tulostusmäärät yrityksissä ovat huomattavasti vähentyneet. Suurin osa yrityksistä kuitenkin tarvitsee tulostusratkaisuja edelleen erilaisiin tarpeisiin, joten miten ne tänä päivänä kannattaa toteuttaa?

Perinteisesti eri tulostusratkaisut ovat olleet hyvin samankaltaisia ja taustaratkaisujen kehityksen sijaan eri tulostusvalmistajat ovat keskittyneet kilpailemaan itse laitteilla: kuinka monta sivua pystytään tulostamaan minuutissa, tarvitaanko yksi vai useampi niittaus, tuki eri paperipaksuuksille ja niin edelleen. Toki myös itse tulostimen ominaisuudet ovat tärkeitä, mutta monesti IT-päättäjältä kysyttäessä kuitenkin ainoa oikea tarve on se, että tulostus ja skannaus onnistuu vaivattomasti ja tulostin toimii reistailematta.

Itse fyysisen tulostimen lisäksi unohdetaan monesti ehkä kaikkein olennaisin asia yrityksen tulostininfrastruktuurin näkökulmasta – nimittäin tulostuksen taustajärjestelmät. Yrityksen tulostusratkaisu on saattanut vaatia oman tulostuspalvelimen, lähiverkkototeutuksen, eri toimipisteiden väliset VPN-ratkaisut sekä muita raskaita toteutuksia, jotta itse tulostaminen on mahdollistettu loppukäyttäjille ja tulostustarvikkeiden tilaukset on voitu automatisoida. 

Tänä päivänä perinteiset tulostusratkaisut ovat suurimmalle osalle yrityksistä auttamatta liian vanhanaikaisia, kalliita sekä raskaita toteutuksia – myös tulostusvalmistajat ovat heränneet tähän ja kehitys on etenkin viimeisen vuoden aikana ollut vauhdikasta. Onneksi tarpeeseen löytyy yksinkertaisempi ratkaisu.

Nykyaikaiset tulostusratkaisut eivät vaadi tulostuspalvelimia tai omaa lähiverkkoa VPN-toteutuksineen, jotta käyttäjät voivat lisätä itse haluamansa tulostimet ja tulostaa toimipisteiden välillä tai jopa kotitoimistolta. Myöskään tulostimien automaattiset tarviketilaukset eivät vaadi enää tänä päivänä erilaisia sovelluksia palvelimille tai toimiston työasemille.

Pilvihallittavat tulostimet ovat siis tätä päivää. Pilvipohjaiset tarviketilaukset ilman kolmannen osapuolen sovelluksia onnistuvat jo monelta eri tulostinvalmistajalta, vaikka jälleenmyyjät eivät aina mielellään näistä puhukaan. Samoin tulostimet saa käyttäjille näkyviin helposti muutamassa minuutissa pilven kautta – yhtäkään palvelinta tai verkkomuutosta ei tähän vaadita ja käyttäjät pystyvät tulostamaan mistä tahansa. Tämän myötä tulostuskokonaisuus on yksinkertaisempi, helpompi ja huomattavasti halvempi.

Me CloudNowlla haluamme tarjota kaikki pilvipohjaiset perustietotekniikkaratkaisut yrityksille ja tähän sisältyvät myös tulostimet. Tulostaminen on edelleen monelle yritykselle yksi tärkeä huomioonotettava asia. Siksi haluamme auttaa yrityksiä ja autammekin mielellämme teitä siirtymään pilvipohjaisiin tulostusratkaisuihin, jotta vanhanaikaisista sekä kustannustehottomista ratkaisuista pystytään siirtymään moderneihin ratkaisuihin myös tulostamisen osalta.

Miten siis olisi? Siirrettäisiinkö teidänkin tulostimet pilveen ja helpotetaan samalla tiimin arkea?

Oletteko uudistamassa it-palveluita? Lataa ilmainen it-palveluiden hankintaopas ja nappaa vinkit palveluiden kilpailutukseen.

Pinterest
CloudNow IT Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili CloudNow IT kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
It-infra loppukäyttäjäpalvelut

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Järjestöt ja yhdistykset
Kiinteistöala
Koulutusala
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Raaka-aineet ja energia

Teknologia

Azure
Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Laitteet
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

tulostaminen
tulostin

Siirry yrityksen profiiliin CloudNow IT kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

CloudNow IT - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

CloudNow IT - Muita referenssejä

CloudNow IT - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia