Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Myös säätiöt voivat hyötyä ERP-järjestelmästä

ReferenssiTukilinja Sr on rekisteröity säätiö, joka tukee toimintarajoitteisten ja vammaisten koulutusta, työllistymistä ja harrastamista. Säätiön toiminta rahoitetaan Tukilinja-lehden tuotoilla. Tavoitteena on erityisesti saada toimintarajoitteiset ihmiset työelämään. Tukilinjan Odoo-projekti aloitettiin korvaajana vanhalle, lähes kaksi vuosikymmentä vanhalle hakemustenkäsittelyohjelmalle.

Odoolla helpotusta lomakkeiden hallintaan

Suurin ongelma Tukilinjan vanhassa järjestelmässä oli se, ettei sitä ollut yhdistetty verkkosivuston lomakkeeseen mitenkään. Koska nettihakemusten määrä on jatkuvassa kasvussa, työaikaa kului jatkuvasti tietojen kopioimiseen paikasta toiseen, eikä itse hakemuksen käsittelyyn. Vanhassa järjestelmässä ei myöskään ollut valmiutta tukea jatkokehitystä sekä joustavaa tilastointia.

"Haasteena oli löytää tarpeisiimme muokattavissa oleva ohjelmisto, joka olisi myös käyttökustannuksiltaan edullinen pitkässä juoksussa. Toimintatapamme ja työprosessimme ovat aika yksilölliset, eikä valmiita kaupallisia ohjelmistoja löytynyt tarpeisiimme."

Turvallinen ja räätälöity ratkaisu

Tukilinjan poikkeuksellisista tarpeista johtuen Odoon käyttöönotto oli huomattavasti erilainen kuin normaalissa projektissa. Tukilinjalle luotiin Odoon Studio -ominaisuuden avulla kokonaan uusi moduuli hakemusten käsittelyyn, sekä salattu viestiyhteys WordPress-pohjaiseen verkkosivulomakkeeseen.

Tukilinjalle tärkeintä on Odoon korkea tietoturvan taso, sekä muokattavuus tarpeisiin. Odoo Studio -moduulin avulla saimme nopeasti prototypoitua ja kehitettyä eteenpäin käyttöliittymää hakemusten käsittelijöiden kanssa. Web-veistämön WordPress-osaamisella saimme koko järjestelmän toteutuksen keskitettyä yhdelle tiimille.

Uuden järjestelmän avulla mahdollistettiin etätyöt

Odoon avulla mahdollistettiin etätyöskentely Korona-viruksen aikana. Edellisessä järjestelmässä etätyöskentely ei onnistunut, sillä se oli sidottu toimiston verkkoon tietoturvasyistä. Samalla hakemusten integraation avulla saatiin karsittua merkittävä ajanhukka. Järjestelmä saatiin kokonaisuudessaan käyttöön vuoden alussa, ja on sen jälkeen pyörinyt jouhevasti. Asiakaspalvelupaketin ja jatkuvan kehityksen kautta ongelmat on korjattu, kun niitä on ilmennyt. Seuraavana tähtämisessä on ottaa askel eteenpäin automaation kanssa, ja suoraviivaistaa hakemusten myöntämisen jälkeisiä toimia.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Avoin.Systems Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Tukilinja säätiö
Toimittajan
yhteyshenkilö:
rollo.kuokkanen@avoin.systems

Lisätietoja

Yritysprofiili Avoin.Systems kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Integraatiot

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset

Teknologia

Open source

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Odoo
Odoo ERP
odoo-toiminnanohjausjärjestelmä
WordPress
ERP
Cloud-ERP
Toiminnanohjaus
toiminnanohjausjärjestelmä
ERP integraatio

Siirry yrityksen profiiliin Avoin.Systems kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Avoin.Systems - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Avoin.Systems - Muita referenssejä

Avoin.Systems - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia