Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mylab tuottaa ohjelmistoja terveydenhuollon ammattilaisille

ReferenssiMylab on tamperelainen menestystarina: Vuonna 1987 perustettu yritys tuottaa 90 hengen voimin terveydenhuollon ja laboratoriokeskusten verkkopohjaisia järjestelmiä ja dominoi toimialaansa 75 %:n markkinaosuudellaan. Kasvutavoitteet suuntaavat ulkomaille.

 

Talon omaa ohjelmistokehityksen osaamista täydennetään alihankintakumppaneilla. Yksi keskeisimmistä on Monad.

Monadin rooli tärkeimpien projektiemme onnistumisessa on ollut ratkaiseva: Kiitämme nöyrästi yhteistyöstä jo nyt. En uskalla edes kuvitella, mitä olisi tapahtunut, jos emme olisi saanut näin kovia tekijöitä näin nopealla tahdilla, Mylabin tuotekehityksestä tuolloin vastannut ja nykyään liiketoiminnan kehitysjohtajana toimiva Hannu Honkala summaa yhteistyön arvoa.

 

Koodiosaamisen kameleontteja ja ohjelmistosuunnittelun älliä

Monadin Mylab-tiimi on kasvanut parissa vuodessa yhdestä asiantuntijasta 5-6 hengen full-stack-ohjelmistokehitystiimiksi.

Monadilla on muutama erottava tekijä: Heillä on suvereeni kyky omaksua uusia järjestelmiä ja hahmottaa ohjelmistosuunnittelun tavoitteet. Sisäänajo projekteihin on todella nopeaa, vaikka meillä on hyvin omintakeinen ohjelmistoympäristö. Myös puhdas koodiosaaminen on todella kovaa luokkaa.  

Honkala mainitsee Monadin ansioksi myös asenteen työhön. 

Monadin kaverit heittäytyvät projekteihin täysillä ja selvittävät asioita äärimmäisen hyvin. Teemme ohjelmistoja muun muassa mikrobiologian ja patologian ammattilaisille ja kaikilla erikoisaloilla on hyvin erilaiset alakohtaiset tarpeet. Monadin ohjelmistoasiantuntijat ovat päässeet sisälle näihin todella hienosti.

 

Kyse on osien ja kokonaisuuksien hahmottamisesta.

 

On eri asia tehdä huippuristeilijää kuin hitsata saumaa. Vaativassa ohjelmistokehityksessä on sama: täytyy ymmärtää isompi tarkoitus ja käyttäjän tarpeet, mutta samalla hitsattavan sauman on oltava huippuluokkaa. 

 

Tampere on ohjelmistokehityksen kärkipaikkoja

 

Honkala puhuu Mylabin kumppaniverkostoa avatessaan “strategisesta lähialihankinnasta”. Mikä merkitys on, että koodi tulee Tampereelta?

 

Vaikka olisi mitä digimedioita käytössä, on sillä aina arvoa, että tiimi pääsee tarvittaessa samaan pöytään. Tiedämme, että tiukan paikan tullen voimme järjestää kasvokkain tapaamisen.

 

Mahdottoman tiukkoja paikkoja ei tosin ole vielä juuri ollut. Kaikki on sujunut paremmin kuin hyvin.

Monadin kanssa on rakentunut luottamuksellinen suhde. Voimme antaa yhä suurempia vastuita heidän käsiinsä. Nykyään he pystyvät toimimaan yhä itsenäisemmin. Vaikka speksaamme työt pitkälle, he onnistuvat aina sparraamaan koodiratkaisuista parempia, Honkala kehuu. 

Suosittelija:

"Monad on ollut keskeisessä roolissa onnistumisissamme."

Hannu Honkala, Kehitysjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Monad Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Mylab Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Monad kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Monad kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Monad - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Monad - Muita referenssejä

Monad - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia