Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

MyCashflow tukee korona­virus­tilanteesta kärsiviä yrittäjiä – uusille kaupoille 6 kk ilman kuukausi­maksua

BloggausMyCashflow tukee koronavirustilanteesta kärsiviä yrittäjiä kampanjalla, jossa verkkokaupan saa pystyyn nopeasti ja ilman kuukausimaksua kuuden (6) kuukauden ajaksi. Kampanja sisältää myös vapaavalintaisen valmisteeman, jonka asiakas voi valita kolmesta eri vaihtoehdosta. Valmisteema on maksuton ja asennetaan veloituksetta.

Kampanjalla haluamme auttaa tilanteesta kärsivä yrityksiä ja erityisesti kotimaisia kivijalkakauppoja, jotka ovat nyt ongelmissa kuluttajien siirtyessä verkkoon sosiaalisen eristäytymisen ja kontaktien välttämisen vuoksi.

Käytännön apua kaupan nopeaan avaukseen

Verkkokaupan perustamiseen ja nopeaan käyttöönottoon annetaan apua tehostetusti MyCashflow'n asiakaspalvelun kautta, jonka tavoittaa helposti verkkokaupan hallinnan chatistä.

Lisäksi verkkokaupan käyttöönottoon tähtääviä starttikoulutuksia järjestetään kampanja-aikana viikoittain. Etäyhteyksin järjestetyissä webinaarityyppisissä koulutuksissa käsitellään verkkokaupan rakentamis- ja käyttöönottoprosessi tuotteiden lisäämisestä maksu- ja toimitustapojen määrittelyyn sekä kaupan julkaisuun ja tilausten käsittelyyn saakka.

Vapaavalintainen valmisteema asennettuna

Kampanjaan sisältyvät valmisteemat löytyvät värivariaatioineen MyCashlfow'n teemakaupasta. Asiakkaan valitsema teema on asiakkaalle maksuton ja asennetaan verkkokauppaan MyCashflow'n asiakaspalvelun toimesta kaupan perustamisen jälkeen.

Kampanjaedut koskevat uusien ja ilmaisesta Free-paketista MyCashflow Basic-, Advanced- ja Pro-palvelupakettiin päivitettyjen verkkokauppojen kuukausimaksuja sekä asiakkaan valitseman valmisteeman kertamaksua. Mahdolliset lisäpalvelut tilataan erikseen ja niistä veloitetaan hinnastomme mukaan.

Huomaathan, että verkkokaupan palvelupaketin tilaus jatkuu 6 kk kokeilujakson jälkeen hinnastomme ja asiakkaan valitseman laskutuskauden mukaan. Tilauksen voi kuitenkin perua koska tahansa 6 kk kokeilujakson aikana. Kampanja on voimassa huhtikuun loppuun saakka.

Tutustu palvelupaketteihin >

Pinterest
MyCashflow logo

Lisätietoja

Yritysprofiili MyCashflow kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Erikoisosaaminen

Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

IT
Kauppa

Teknologia

Javascript
PHP

Tarjonnan tyyppi

Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin MyCashflow kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

MyCashflow - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

MyCashflow - Muita referenssejä

MyCashflow - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia