Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Muutosjohtamisessa on kyse ihmisistä, ei teknologiasta - OSA 2

BloggausMoni pk-yritys on tällä hetkellä suunnittelemassa tai jo muutosmatkalla datakyvykkyytensä kanssa. Matkan tekoa tukee ihmisten lisäksi yrityksen kulttuuri.

On tärkeää, että yritys varmistaa jo muutosmatkansa alkumetreillä, että mahdollisimman moni ottaa luonnolliseksi toimintatavakseen jatkuvan kehittymisen ja halun auttaa kaveria uuden oppimisessa. Tämä ei tietenkään tule kuitenkaan käskemällä, vaan mahdollistamalla organisaatioon kulttuuri, joka tätä tukee.

Visionbayn tyyppinen Business Partner ei kulttuurin kehittämiseen pikavoittoja pysty tarjoamaan. Toki tuomme esimerkkimme ja oman kokemuksen vastaavista tilanteista sekä ratkaisuillamme tuetaan monin tavoin johtajia muutosjohtamisessa. Yksi tärkeä elementti palveluissamme onkin tiedolla johtamisen polku. Se on kuvaus siitä, missä asiakasyritys keskeisine sidosryhmineen on nyt, mihin halutaan mennä ja miten sinne päästään. Tiedolla johtamisen polku selkiyttää myös muutosjohtamisen viestintää visuaalisuutensa ansiosta.

Ratkaisemme asioita liiketoimintalähtöisesti datan hallinnan, raportoinnin ja analytiikan sekä ennusteprosessien kehittämisen kautta. Palveluna tuotettava Data Platform on teknologinen kivijalka, jonka päälle kaikki tiedolla johtamisen sovellukset tehdään. Tähän kuuluu, että mallinnetaan liiketoiminnan dataa sekä autetaan Masterdimension tunnistamisessa.

Muutos on myös matka kohti läpinäkyvyyttä

Visionbay Solutions on asiakkaidensa liiketoimintakumppani, kun asiakkaalla tehdään ja tarvitaan kehitystyötä johtamisen sovelluksiin liittyen. Olemme helposti lähestyttävä kumppani ja meille on tärkeää, että yhdessä tekemiselle on aito luottamuspohja. Molemmin puolin tulee tietää, kenen kanssa tehdään ja mitä tehdään.

Asiakkaan omassa organisaatiossa on syytä myös ymmärtää ja tietää, kuka heillä tekee mitäkin. On todella tärkeää, että datan hallinnan ja tiedolla johtamisen näkökulmasta yrityksessä tiedetään ja tunnistetaan omat vastuualueet ja että eri funktiot sekä osastot puhaltavat yhteen hiileen yhteisen muutosmatkan maalia kohti.

Datan muuttamiseen tiedoksi liittyy aina myös matka kohti läpinäkyvyyttä. Joillekin organisaatioille läpinäkyvyys voi olla vierasta kulttuurisesti tai edes käyttäytymisnormina. Läpinäkyvyys on iso tekijä ja sitä pitää tavoitella. Tiedon jakaminen on ehdotonta, jotta datalla voidaan saavuttaa strategiset tavoitteet. Siksi sen on oltava johtoryhmän agendalla. Kun johto sitoutuu ja haluaa läpinäkyvyyttä, myös strategiset tavoitteet ovat aivan uudella tavalla saavutettavissa. Läpinäkyvyydellä ratkaistaan liiketoiminnan ongelmia, lisätään keskustelua tärkeiden asioiden ympärillä ja raivataan kasvun esteitä. Se on lääke parempiin tuloksiin. Yhä useampi pystyy tekemään enemmän parempia päätöksiä, kun on enemmän parempaa dataa ja tietoa käytettävissä.

Teknologia on työkalu ja renki. Ihmiset, kulttuuri ja muutoksen johtaminen ovat muutoksen avain. Kun ne ovat läsnä kaikessa dataohjautuvaan liiketoimintaan liittyvässä tekemisessä, muutos onnistuu. Jos lähestytään vain teknologianäkökulmasta, ei onnistuminen ole enää varmaa. 

Keskustelu lisää muutosjohtamisesta Visionbayn osakkaan ja myyntijohtajan Lauri Vornasen kanssa. Kannattaa lukea myös blogin edellinen osa 1. Koko jutun muutosjohtamisesta voit lukea www-sivuiltamme visionbay.fi.

Pinterest
Visionbay Solutions Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Visionbay Solutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
HR
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Big Data
Dokumenttien hallinta

Omat tagit

tiedolla johtaminen
tiedolla toimiminen

Siirry yrityksen profiiliin Visionbay Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Visionbay Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Visionbay Solutions - Muita referenssejä

Visionbay Solutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia