Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Muutosjohtamisessa on kyse ihmisistä, ei teknologiasta - OSA 1

BloggausYritykset lähtevät usein tekemään muutoksia teknologiavetoisesti. Se on ymmärrettävää, sillä yksikään yritys ei pysy kilpailussa mukana ilman modernia teknologiaa. Mutta se ei ole itseisarvo, vaan muutoksen työkalu. Ihmiset, ei teknologia, tekevät muutoksen.

Yritysten muutoshankkeisiin liittyy usein teknologia ja nykyisin erityisesti digitaalisuuden hyödyntäminen. Organisaatioiden muutoksessa niillä tulisi olla kuitenkin sivurooli. Muutoksen onnistumisessa on ennen kaikkea kyse ihmisistä ja siitä, miten heitä ja organisaation kulttuuria osataan tukea ja ohjata haluttuun suuntaan. Meillä Visionbayllä on jo pitkään tunnistettu, miten hyvä muutosjohtaminen on oleellinen onnistumisen varmistaja, kun organisaatio siirtyy dataohjautuvaan liiketoimintaan.

On hyvä muistaa, että kaikki yritykset ole Woltteja, joka on perustettu digitaalisena aikakautena ja jonka toiminta perustuu alun alkaenkin dataan. Suurin osa suomalaisista yrityksistä on perustettu ennen digitaalisen murroksen nousua ja siksi erityisesti pk-yritysten on mietittävä omaa datakyvykkyyttään akuuttina asiana juuri nyt.

Onhan teillä Power Sponsoreita?

Visionbay tekee käyttövalmiita johtamisen sovelluksia avaimet käteen -periaatteella asiakkaiden liiketoimintadataan perustuen. Työkaluna tähän ovat teknologiat, ja niiden tehtävänä on palvella käyttäjiään. Teknologia on apuväline, jolla saadaan helppoja ja skaalautuvia ratkaisuja päätöstentekijöiden käyttöön. Henkilöstönsä kautta organisaatioilla on puolestaan käytettävissään ihmisten osaaminen, taidot ja asenteet. Siitä seuraa, että asioita voidaan tehdä fiksummin, uutta oppien ja uudella tavalla, mutta yhtä lailla oppia pois vanhoista aikansa eläneistä toimintamalleista.

Siksi näemme tärkeässä roolissa organisaatioiden ns. Power Sponsorit. He ovat henkilöitä, jotka tuovat näkyvästi esiin muutoksen tarpeen, sen tuomat mahdollisuudet ja työn muuttumisen sitä kautta mielekkäämmäksi ja järkevämmäksi.

”Power Sponsorit ovat tavoitteellisia edelläkävijöitä ja etulinjassa muutosten johtamisessa. Se, että Power Sponsor löytyy johtoryhmästä tuo merkittävää arvoa. Muutoksessa johtoryhmän sitoutuminen on kaiken edellytys. Yhtä mielellään Power Sponsor saisi löytyä myös operatiiviselta tasolta vakuuttaen kollegansa muutoksen tärkeydestä ja mahdollisuuksista. Jos organisaatiossa ei löydy yhtään muutosdraivaajana toimivaa henkilöä, on varmaa, että muutos jää telineisiin.”

Keskustelu lisää muutosjohtamisesta Visionbayn osakkaan ja myyntijohtajan Lauri Vornasen kanssa. Koko jutun muutosjohtamisesta voit lukea www-sivuiltamme visionbay.fi.

Pinterest
Visionbay Solutions Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Visionbay Solutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Big Data
Dokumenttien hallinta

Siirry yrityksen profiiliin Visionbay Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Visionbay Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Visionbay Solutions - Muita referenssejä

Visionbay Solutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia